Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Masaje corporale

Descoperă puterea vindecătoare a masajelor corporale la clinicile noastre Re: Invent FIT din București

Masajul corporal, această tehnică de tratament folosită din timpuri străvechi, reinterpretată de-a lungul timpului în funcție de nevoile oamenilor și descoperirile medicale. Puterea vindecătoare a masajului nu poate fi contestatată, pentru că rezultatele pe care le au depășesc imaginația.

Fie că vorbim despre masaj reflexoterapeutic, masaj facial, capilar, cervical, anticelulitic sau masaj limfatic ori pentru spate, fiecare se distinge printr-o procedură specifică care acționează în zona afectată și care produce rezultatele așteptate de cele mai multe ori.

Vrei să îți ameliorezi sau chiar să vindeci unele afecțiuni pe care le ai? Să te simți mai bine, mai energic? Să reduci sau să elimini complet celulita? Să te bucuri de o piele mai tânără și mai tonifiată? Ești o persoană foarte ocupată sau un sportiv de performanță căruia un masaj sportiv i-ar aduce beneficii incredibile?

Indiferent ce ai răspuns la întrebările noastre, tot noi îți oferim și răspunsul. Gama completă de tipuri de masaj pe care ți le oferim în cadrul clinicilor noastre din București, sunt menite să-ți aline suferințele în doar câteva ședințe, fără durere, fără efort din partea ta.

Am pregătit pentru tine soluții perfecte, potrivite nevoilor și dorințelor tale, astfel încât să pleci mulțumit de la noi, chiar de la prima vizită.

Vino și relaxează-te într-un mediu confortabil, cu ajutorul specialiștilor noștri la la Re:Invent FIT!

Tipuri de masaj pentru binele tău la prețuri avantajoase

Vizitează-ne la sediile noastre din București, iar noi îți vom oferi informații cu privire la toate tipurile de masaj disponibile, de care poți beneficia și care îți vor alina multe dintre suferințele tale, fizice și psihice.

Iată principalele tipuri de masaj pe care le-am pregătit pentru nevoile tale:

 • Masajul anticelulitic este pentru tine, dacă te supără celulilta. Dacă și tu te confrunți cu aspectul acela neplăcut de ‘’coajă de portocală’’ al pielii, de care majoritatea femeilor suferă într-o anumită perioadă a vieții lor. Câteva ședințe de masaj anticelulitic, pe care le stabilești împreună cu un specialist din clinicile noastre, sunt perfecte pentru tine. Astfel, te poți bucura mai mult de corpul tău, pe care-l poți afișa la plajă, la piscină sau oriunde dorești.
 • Masajul de relaxare full body este pentru tine dacă îți dorești să te simți cu adevărat bine. Care a fost ultima zi în care te-ai simțit bine pe deplin? Din punct de vedere fizic, mental și spiritual? Poți răspunde că ieri sau în urmă cu multe zile. Indiferent de răspuns, masajul de relaxare full body are multiple beneficii pentru starea ta de sănătate.
 • Masajul pentru drenaj limfatic te ajută să elimini toxinele din organism, să te bucuri de un sistem imunitar mai puternic, să cunoști o ameliorare a durerilor musculare sau articulare în doar 50 de minute pe săptămână.
 • Masajul facial și capilar este alegerea perfectă pentru tine dacă îți dorești un chip mai tânăr, o piele fermă și netedă și un scalp mai sănătos.
 • Masajul reflexoterapeutic acționează la nivelul punctelor de pe suprafața corpului tău ce corespund diferitelor organe ale corpului. Și acest masaj te ajută să te simți incredibil. Mai mult, te poate ajuta să-ți ameliorezi sau chiar să elimini unele dureri care nu-ți dau pace.
  Reflexoterapia, din ce în ce mai populară, este renumită pentru ameliorarea, chiar vindecarea unor afecțiuni.
 • Masajul pentru spate și cervical este un tratament împotriva durerilor de spate, recomandat persoanelor care petrec cel puțin 8 ore în fața computerului. Durerile de spate pot afecta și alte părți ale corpului, provocând apariția durerilor și în aceste zone, cap, membre inferioare. Un alt efect neplăcut al durerilor este și mobilitatea redusă a umerilor și brațelor, o postură defectuoasă.
  Viața ta este sedentară? Nu faci mișcare? Petreci ore în șir la calculator? Atunci, acest tip de masaj este alegerea ideală pentru nevoile tale.
 • Masajul sportiv îți este recomandat dacă ești sportiv de performanță, dacă faci mișcare zilnică, chiar și la nivel de începător. De asemenea, acest tip de masaj este indicat și dacă ești foarte ocupat cu tot soiul de activități și responsabilități zilnice.
 • Masajul terapuetic este tipul de masaj care se aplică pe anumite zone ale corpului, în funcție de ce suferință este tratată. Este un masaj care poate fi general, lombar, cervical, pentru coloana vertebrală, picioare, la cap, în talpă etc.

Indiferent ce tip de masaj alegi, nu îți ocupă mult timp, sunt plăcute, relaxante și au loc în cele mai bune condiții de igienă și confort, la prețuri avantajoase.

Investește o sumă minimă pentru o stare de bine incredibilă! 

Te așteptăm la Clinicile Re:Invent FIT din București pentru un masaj relaxant și revigorant

Te întâmpinăm la clinicile Re:Invent FIT din București cu soluții potrivite nevoilor și dorințelor tale.

Fiecare sesiune de tratament este stabilită în cadrul unei consultații inițiale pe care o ai cu un specialist din cadrul clinicilor noastre și care îți oferă informațiile de care ai nevoie despre procedurile alese. În acest mod afli răspunsuri la eventualele întrebări și îți clarifici unele aspecte, acolo unde este cazul.

Numărul sesiunilor de tratament și periodicitatea acestora sunt detalii stabilite la început, în funcție de nevoile tale specifice.

Programează-te online, prin completarea acestui formular, apelează 0772.080.967 sau vizitează-ne la unul din sediile noastre din București. Te întâmpinăm, de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 9.00-21.00.

Noi îți oferim soluția pefectă pentru o stare excelentă de bine pe care o poți avea. Tu decizi!