Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Remodelare corporala

Tratamente de remodelare corporală pentru un look senzațional

Tratamentele de remodelare corporală îți pot oferi acum, ceea ce în urmă cu mulți ani nu era posibil. Înainte era nevoie să faci tot soiul de sacrificii pentru a scăpa de grăsimea în exces, de celulită, de pielea lăsată, de gușa dublă sau orice altă nemulțumire fizică, dar acum este foarte ușor să obții rezultatele la care visezi.

Visele tale de a arăta bine într-un timp scurt pot deveni realitate chiar azi, dacă te înscrii la o ședință inițială în cadrul clinicilor noastre Re:Invent FIT din București. Vom discuta împreună despre cum poți reduce sau elimina definitiv celulita, straturile deranjante de țesut adipos care te împiedică să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel.

Vom discuta despre beneficiile celor mai noi soluții care îți pot contura trupul într-un mod cu adevărat încântător.

Spune ADIO grăsimii în exces, gușei duble și celulitei cu ajutorul specialiștilor noștri de la Re:Invent FIT!

Descoperă beneficiile tratamentelor de remodelare corporală

Iată care sunt principalele tratamente de remodelare corporală de care poți beneficia la București, în cadrul clinicilor noastre re:Invent FIT, și care te vor ajuta să arăți așa cum îți dorești:

  • VisionBody este pentru tine când vrei să alungi din viața ta kilogramele în plus, să elimini celulita, sau dacă ai dureri articulare sau de spate, precum și dacă îți dorești să ai un corp mai tonifiat și o piele mai fermă. Nu contează ce vârstă ai sau dacă ești bărbat ori femeie. Este un tratament revoluționar indicat oricui. Cu atât mai mult, dacă ești sportiv de performanță.

Multiplele beneficii pe care ți-l oferă te vor face să te îndrăgostești de el.

  • Vrei să slăbești doar în anumite zone ale corpului? Atunci, poți opta pentru Criolipoliza CoolTech Define sau liposucția non-invazivă. Rezultatele pe care le obții cu această tehnică sunt vizibile după doar câteva ședințe și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Criolipoliza are la bază un sistem de criosculptare cu rol de a reduce grăsimea din mai multe zone ale corpului folosind tehnica de răcire 360°, la o temperatură record de  -11°C, în doar 70 de minute. Ce este incredibil, este faptul că rezultatele se observă în primele 3-4 săptămâni de la prima ședință, iar grăsimea se elimină prin sistemul limfatic, deci, în mod natural. Fie că ai grăsime excesivă pe abdomen, picioare, brațe, axilă, genunchi sau gușă, acest tratament este perfect pentru tine. Poate vei spune că și alți competitori pot elimina grăsimea, însă noi venim cu o surpriză. Noi te ajutăm să reduci cu până la  60% din țesutul adipos, în timp ce alții o fac cu doar până la 25% din zona țintită.

  • Vrei să scapi de grăsimea în exces, dar și de toxinele din organism? Senzația de ‘’picioare grele’’ îți tot dă târcoale și îți creează neliniște? Celulita te împiedică să mergi la plajă, la piscină sau să-ți descoperi trupul în fața partenerului? Drenajul limfatic te poate ajuta să scapi de toate aceste probleme, în mod neinvaziv, nedureros și cu rezultate pe care le poți observa într-un timp foarte scurt. 
  • Cât de neplăcut poate fi aspectul de ‘’coajă de portocală’’ al pielii, nu crezi? Dacă ești femeie, trebuie să știi (probabil că deja cunoști acest detaliu) că majoritatea femeilor suferă în timpul vieții de celulită. Aproape 90%. Impresionant acest procent. Dar cum orice problemă se poate rezolva într-un mod sau altul, și celulilta are leac.

Acest leac ți-l putem oferi noi, la Re:Invent FIT, cu ajutorul unui număr de ședințe de masaj anticelulitic, în timpul cărora te simți magnific. Rezultatele sunt de-a dreptul fantastice. Nu doar că te poți relaxa într-un mediu sigur și plăcut, dar ce este mai important, vei putea să-ți descoperi părțile corpului la plajă sau oriunde dorești.

  • Un alt tratament de care poți beneficia la clinicile noastre, este masajul pentru drenaj limfatic care îți ocupă nu mai mult de 50 de minute pe săptămână. 50 de minute în care elimini toxinele din organism, crești imunitatea organismului și scapi de durerile musculare sau articulare.
  • Radiofrecvența corporală Venus Legacy pentru eliminarea în mod eficient atât a celulitei, cât și ridurilor folosind unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală. Este o tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă. Îți dorești talie de viespe, mai puțini centimetri în circumferință și celulită zero? Piele fermă și tonifiată în doar câteva ședințe de câteva zeci de minute, în funcție de nevoile tale.

Este cel mai nou tratament pentru remodelare corporală, complex, eficient, rapid, plăcut, și fără efecte adverse. Rezultatele tratamentului au fost demonstrate științific. Este un tratament corporal anti-îmbătrânire și este perfect pentru orice persoană care dorește să arate mai bine.

Ce au în comun toate aceste tratamente este fantastic. Sunt nedureroase, noninvazive, se bazează pe studii și rezultate demonstrate științific, într-un timp scurt. Ce înseamnă asta? Nu ai nevoie de recuperare ulterioară, nu simți durere, ci relaxare și nu îți ocupă mult timp. Plăcerea oferită de încrederea în tine, atunci când arăți mai bine.

Pregătește-te să spui adio celor mai mari nemulțumiri pe care le ai legate de aspectul tău fizic, în salonul de remodelare corporală de la Re:Invent FIT!

Vino la Clinicile Re:Invent FIT din București, salonul de remodelare corporală pentru un nou TU

Salonul de remodelare corporală din cadrul clinicilor Re:Invent FIT din București, este pregătit pentru nevoile tale. Pentru rezultatele pe care ți le dorești într-un timp scurt.

Fiecare tratament este stabilit în urma unei consultații inițiale pe care o vei avea cu un specialist din cadrul clinicilor noastre și care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie despre procedurile alese. Vei afla răspunsuri la întrebările tale și îți vei clarifica unele aspecte, acolo unde este cazul.

Numărul de ședințe și intervalul de efectuare sunt stabilite la început, în funcție de nevoile tale specifice.

Programează-te online, completând acest formular, sună la numărul de telefon 0772.080.967 sau vizitează-ne la unul din sediile noastre din București, de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 9.00-21.00.

Fără durere! Fără a pierde mult timp! Fără efort! Fără recuperare ulterioară!

Noi îți promitem că venim cu soluția perfectă pentru nevoile tale de înfrumusețare. Tu decizi!