Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Tratamente corporale

Tratamente corporale pentru un un trup sculptat, piele fără riduri sau celulită și pentru un ten mereu tânăr

Vrei să arăți mai bine? Să te bucuri de un look senzațional care să întoarcă privirile tuturor? Ți-ar plăcea să-ți redobândești încrederea în tine? Să te simți mai bine?
Te poți bucura de toate aceste rezultate cu ajutorul unor tratamente corporale specifice, realizate de către specialiștii din cadrul clinicilor noastre Re:invent FIT din București.
Știm că pentru majoritatea, un look atrăgător este o dorință, pentru care căutăm în orice moment diferite modalități de a-l obține. Fie că alegem să ne alimentăm sănătos, să mergem la sală sau pe stadion pentru a alerga, să gândim pozitiv sau orice altă metodă, este în firea noastră să ne dorim asta.
Este normal ca o femeie sau un bărbat să-și dorească să aibă un trup sculptat, o piele netedă și un aspect mai tânăr, timp îndelungat.
Da, poți alege să te alimentezi corect, să faci mișcare și să gândești pozitiv. Este chiar necesar să adopți un stil de viață sănătos, pentru a te bucura de o viață mai frumoasă și pentru a petrece mult timp cu nepoții tăi, chiar strănepoții.
Dar acum, spre deosebire de vremurile trecute, un look atrăgător se obține mult mai ușor, prin tratamente corporale și remodelare corporală efectuate cu tehnologie de ultima generație pentru slăbire, eliminarea celulitei și tonifiere musculară la Clinica Re:invent FIT din București.

Descoperă cât de ușor poți avea un look de excepție cu Re:invent FIT!

Descoperă beneficiile tratamentelor nedureroase, noninvazive pentru slăbire, eliminare celulită și tonifiere

Iată care sunt principalele tratamente corporale de care poți beneficia la clinicile noastre și care te vor ajuta să arăți mai bine și să te simți mai bine:

 • Alege VisionBody dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, să elimini celulita, dacă te confrunți cu probleme articulare sau de spate și dacă vrei să ai un corp mai tonifiat. Este un tratament potrivit la orice vârstă, fie că ești femeie sau bărbat. Ești sportiv de performanță? Cu atât mai mult, VisionBody este alegerea ideală pentru tine.
 • Alege criolipoliza pentru eliminarea grăsimii localizate în anumite părți ale corpului, cu rezultate vizibile într-un timp foarte scurt, de care poate beneficia atât femeile, cât și bărbații.
 • Optează pentru ședințele de drenaj limfatic în scopul eliminării grăsimii în exces, a celulitei, pentru detoxifiere și purificarea organismului de toxine, precum și pentru eliminarea senzației de ‘’picioare grele’’. Este un tratament cu rezultate sigure și vizibile de la primele ședințe.
 • Dacă vrei să scapi de părul de pe suprafața corpului solicită epilare definitivă cu cel mai puternic laser PrimeLase Excellence, ale cărui rezultate se obțin în câteva ședințe.
  PrimeLase HR Excellence este cel mai puternic dispozitiv de epilare definitivă al momentului, un dispozitiv cu acțiune nedureroasă, fără ore pierdute în fiecare lună la salon. Beneficiază de ședințe de epilare definitivă la costuri avantajoase.
 • Vrei să scapi de aspectul de ‘’coajă de portocală’’ al pielii tale? Atunci, câteva ședințe de masaj anticelulitic sunt perfecte pentru tine. Te relaxezi, și, ce este mai important, vei putea să-ți
  descoperi părțile corpului la plajă sau oriunde dorești.
 • Masajul de relaxare full body este un concept relativ nou, dar cu multiple beneficii pentru starea ta de sănătate. Este un masaj binevenit în orice moment, indiferent că treci printr-o perioadă solicitantă la locul de muncă, fie că activitățile zilnice devin greu de gestionat din cauza stresului. Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților foarte ocupați cu sarcinile și responsabilitățile zilnice de acasă sau de la job.
 • Masajul pentru drenaj limfatic îți ocupă doar 50 de minute pe săptămână în schimbul unei stări excelente de bine. Te ajută să elimini toxinele din organism, să crești imunitatea organismului și să scapi de durerile musculare sau articulare.
 • Masajul facial este alegerea perfectă pentru tine dacă îți dorești un chip mai tânăr, o piele fermă și netedă. Cine nu-și dorește asta?
 • Masajul reflexoterapeutic, recunoscut pentru multiplele beneficii pe care le are pentru sănătate datorită presării punctelor de pe suprafața corpului ce corespund anumitor organe ale  corpului. Reflexoterapia, din ce în ce mai populară, este renumită pentru ameliorarea, chiar vindecarea unor afecțiuni.
 • Masajul pentru spate, capilar și cervical. Un tratament impotriva durerilor de spate, recomandat persoanelor care petrec cel puțin 8 ore în fața computerului. Spatele este zona cea mai afectată de stres și viața sedentară. Durerile de spate netratate pot afecta și alte zone ale corpului dând naștere la o avalanșă de neplăceri: mobilitate redusă a umerilor și bratelor, dureri de cap, o postură defectuoasă, dureri ale membrelor inferioare și o stare de oboseală permanentă. Dacă duci o viață sedentară și suferi de dureri de spate, dar și de cap sau alt tip de durere din această zonă a corpului, terapia îți oferă  remediul esențial pentru ameliorarea sau eliminarea durerilor.
 • Masajul sportiv este recomandat atât sportivilor de performanță, persoanelor care fac mișcare zilnică, dar și acelora care fac sport  la nivel de începător. Acest tip de masaj este indicat și persoanelor foarte ocupate.
 • Masajul terapeutic este recomandat atât femeilor, cât și  bărbaților, acesta putând fi aplicat pe mai multe zone ale corpului, potrivit cu afecțiunea tratată. Masajul terapeutic poate fi general, lombar, cervical, pentru coloana vertebrală, picioare, la cap, în talpă etc.
 • Radiofrecvența corporală Venus Legacy pentru eliminarea în mod eficient atât a celulitei, cât și ridurilor folosind unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală. Este o tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă, ale cărei rezultate sunt vizibile de la primele ședințe.

Acestea, precum și multe alte tratamente de remodelare și  tonifiere corporală de care poți beneficia, în funcție de nevoile și dorințele tale, ți le oferim la Re:invent FIT! Vino să te convingi de toate aceste beneficii!

Vino la Clinicile Re:invent FIT din București pentru a face cunoștință cu versiunea ta îmbunătățită

Fiecare tratament este stabilit în urma unei consultații inițiale pe care o vei avea cu un specialist din cadrul clinicilor noastre și care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie despre procedurile alese. Vei afla răspunsuri la întrebările tale și îți vei clarifica unele aspecte, acolo unde este cazul.
Numărul de ședințe și periodicitatea cu care sunt efectuate sunt stabilite la început, în funcție de nevoile tale specifice.

Programează-te online, completând acest formular, sună la numărul de telefon 0772.080.967 sau vizitează-ne la unul din sediile noastre din București.
Suntem disponibili pentru tine, începând de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 9.00-21.00.

Alege o serie de tratamente corporale la clinicile noastre Re:invent FIT din București pentru o stare mai bună de sănătate și pentru un look excepțional!