Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Tratamente anticelulitice

Tratamente anticelulitice la Clinica Re:invent FIT pentru o piele mai frumoasă, mai tânără și mai senzuală

Pregătește-ți corpul pentru plajă și vino să testezi acum tratamentul anticelulită special creat pentru tine. Cu ajutorul nostru scapi de celulită, vergeturi și grăsimea nedorită.
Vrei să scapi de celulită? La noi ai parte de masaje anticelulitice cu ajutorul cărora corpul tău își va recâștiga strălucirea și va atrage priviri pe plajă sau la piscină.
Există femei pentru care aspectul fizic nu este important? Poate că există, dar a arăta bine creează încredere în propria imagine, în propriile forțe! Când arătăm bine și ne simțim bine în pielea noastră, parcă prindem aripi. Parcă totul este posibil în viața noastră.
Dar cum te poți bucura de un look de invidiat într-un timp scurt, fără dureri și cu rezultate vizibile? Știm că în urmă cu mulți ani, aspectul fizic se menținea atrăgător doar cu ajutorul unei diete drastice, a exercițiilor fizice regulate și a unui stil de viață sănătos. Sau, prin diverse proceduri chirurgicale care necesitau recuperare și, care de cele mai multe ori, erau dureroase.
Suntem de acord că un stil de viață sănătos te va ajuta nu doar să te bucuri de o viață mai sănătoasă și mai energică, ci te va ajuta să arăți și bine.
Dar acum, spre deosebire de trecut, un look atrăgător se obține mult mai ușor, prin tratamente corporale și remodelare corporală efectuate cu tehnologie de ultima generație pentru slăbire, eliminarea celulitei, tonifiere rapidă și multe altele la Clinica Re:invent FIT din București.

Descoperă beneficiile unor tratamente pentru celulită, revoluționare, nedureroase și noninvazive

Iată care sunt principalele tratamente pentru celuliltă, de care poți beneficia la clinicile noastre și care te vor ajyta să te pregătești pentru plajă sau piscină:

  • Alege VisionBody dacă vrei să-ți reduci considerabil celulita, sau dacă te confrunți cu probleme articulare sau de spate și vrei ca trupul tău să arate extraordinar. Este un tratament potrivit la orice vârstă, fie că ești femeie sau bărbat.
  • Alege criolipoliza pentru eliminarea grăsimii localizate în anumite părți ale corpului, cu rezultate vizibile într-un timp foarte scurt, procedură care se adresează atât bărbaților, cât și femeilor.
  • Optează pentru ședințele de drenaj limfatic în scopul eliminării grăsimii în exces, a celulitei, pentru detoxifiere și purificarea organismului de toxine, precum și pentru eliminarea senzației de ‘’picioare gele’’.  Este un tratament cu rezultate sigure și vizibile de la primele ședințe.
  • Vrei să scapi de aspectul de ‘’coajă de portocală’’ al pielii? Atunci, câteva ședințe de masaj anticelulitic sunt perfecte pentru tine. Te relaxezi, și, ce este mai important, vei putea să-ți descoperi părțile corpului la plajă sau oriunde dorești.
  • Masajul pentru drenaj limfatic îți ocupă doar 50 de minute pe săptămână în schimbul unei stări generale de bine. Elimini toxinele din organism, crești imunitatea organismului și scapi de durerile musculare sau articulare.
  • Radiofrecvența corporală Venus Legacy pentru eliminarea în mod eficient a celulitei și ridurilor cu ajutorul unuia dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală. Este o tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă, ale cărei rezultate sunt vizibile de la primele ședințe.

Acestea, precum și multe alte tratamente de remodelare și tonifiere corporală de care poți beneficia, în funcție de nevoile și dorințele tale.

Vino la Clinicile Re:Invent FIT din București pentru tratamente anticelulitice

Stabilim împreună cu tine tratamentele anticelulitice de care ai nevoie în cadrul unei consultații inițiale, pe care o vei avea cu un specialist din cadrul clinicilor noastre și care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie despre procedurile alese. Vei afla răspunsuri la întrebările tale și îți vei clarifica unele aspecte.

Programează-te online, completând acest formular, sună următorul număr de telefon 0772.080.967 sau vizitează-ne la unul din sediile noastre din București. Suntem disponibili pentru tine, începând de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 9.00-21.00.

Alege o serie de tratamente anticelulitice la clinicile noastre Re:Invent FIT din București pentru un look senzațional!