Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Lifting fese

Alege un tratament de lifting fese și coapse pentru un look incendiar

Cărei persoane nu îi place să arate mai bine? Să se bucure de un aspect fabulos al picioarelor și de un posterior ferm, care să întoarcă privirile?

Tratamentele pentru lifting fese și coapse sunt pentru tine dacă vrei să scapi de pielea lăsată din zona coapselor și a feselor și să capeți fermitatea de altădată.

Tratamentele despre care îți vorbim folosesc tehnologie de ultimă generație, non-invazivă, nedureroasă, cu rezultate sigure într-un timp scurt.

Bucură-te de un look perfect alegând ce este mai bun pentru tine! 

Descoperă beneficiile tratamentelor pentru lifting fese și coapse

Iată care sunt principalele proceduri, precum și beneficiile pentru tine, dacă vrei să ai un trup de invidiat:

  • Spune ADIO kilogramelor în exces cu VisionBody. Elimină celulita sau durerile de spate sau articulare. Vrei un corp tonifiat?  O piele mai fermă? Nu contează vârsta, dacă ești bărbat sau femeie. Este un tratament revoluționar, indicat oricui. În special, dacă ești sportiv de performanță.
  • Radiofrecvența corporală Venus Legacy se adresează nevoii de eliminare eficientă a celulitei și ridurilor folosind unul dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală.

O tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă, cu rezultate vizibile de la primele ședințe. Poți avea talia de viespe dacă îți dorești asta, mai puțini centimetri în circumferință, dar și celulită zero. Poți avea o piele mai fermă și mai tonifiată în doar câteva ședințe. Este un tratament complex pentru remodelare corporală, eficient, rapid, plăcut, și fără efecte adverse. Rezultatele tratamentului au fost demonstrate științific. 

Te așteptăm la clinicile Re:invent FIT din București pentru rezultate incredibile

A te simți bine în pielea ta este unul dintre cele mai plăcute sentimente pe care le poate avea un om. În timp ce medicii se ocupă de tratarea afecțiunilor cronice, psihologii de cele emoționale, noi, la Re:Invent FIT te ajutăm să te bucuri de un fizic mai atrăgător, prin tratamente de remodelare și tonifiere musculară. Este ceea ce noi știm și facem cel mai bine.

Programează-te online prin completarea acestui formular, sună la 0772.080.967 sau vizitează-ne în București, la unul din sediile noastre din Ștefan cel Mare sau Virtuții, începând de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 9.00-21.00.

Rezervă-ți timp pentru tine! Trebuie să fii bine cu tine, înainte de toate! Pentru a fi bine cu ceilalți!