Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Remodelare brate

Scapă de pielea lăsată cu ajutorul tratamentelor de remodelare brațe de la Re:Invent FIT

Vrei să scapi de grăsimea în exces de pe brațe, de pielea lăsată, într-un timp scurt, fără durere și efort?

Tratamentele de remodelare brațe te pot ajuta să te bucuri de cele mai bune rezultate într-un timp scurt. Pielea lăsată și brațele cu aspect inestetic pot rămâne o amintire cu ajutorul celor mai noi soluții medicale, soluții care te ajută să vezi lumea cu alți ochi, oferindu-ți un fizic incredibil cu care poți cuceri lumea.

Soluțiile medicale inovative pe care noi le adaptăm fiecărei persoane și nevoi, îți conturează trupul într-un mod neinvaziv, fără durere, de la primele ședințe.

Scapă de pielea lăsată într-un timp scurt cu ajutorul specialiștilor noștri de la Re:Invent FIT!

Descoperă beneficiile tratamentelor de remodelare brațe la București, clinicile Re:Invent FIT

Iată care sunt principalele tratamente de remodelare brațe de care poți beneficia la București, în cadrul clinicilor noastre re:Invent FIT, și care te vor ajyta să arăți așa cum îți dorești:

  • VisionBody este pentru tine când vrei să alungi din viața ta kilogramele în plus, să elimini celulita, sau dacă ai dureri articulare sau de spate, precum și dacă îți dorești să ai un corp mai tonifiat, cu o piele mai fermă. Nu contează ce vârstă ai sau dacă ești bărbat ori femeie. Este un tratament revoluționar indicat oricui.
  • Vrei să slăbești doar în anumite zone ale corpului? Atunci, poți opta pentru Criolipoliza CoolTech Define sau liposucția non-invazivă. Rezultatele pe care le obții cu această tehnică au rezultate vizibile după doar câteva ședințe, și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.
    Criolipoliza are la bază un sistem de criosculptare cu rol de a reduce grăsimea din mai multe zone ale corpului folosind tehnica de răcire 360°, la o temperatură record de  -11°C, în doar 70 de minute. Ce este incredibil, este faptul că rezultatele se observă în primele 3-4 săptămâni de la prima ședință, iar grăsimea se elimină prin sistemul limfatic, deci, în mod natural. Fie că ai grăsime excesivă pe abdomen, picioare, brațe, axilă, genunchi sau gușă, acest tratament este perfect pentru tine. Poate vei spune că și alți competitori pot elimina grăsimea, însă noi venim cu o surpriză. Te ajutăm să reduci cu până la  60% din țesutul adipos, în timp ce alții o fac cu doar până la 25% din zona țintită.
  • Radiofrecvența corporală Venus Legacy pentru eliminarea în mod eficient atât a celulitei, cât și ridurilor folosind unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală. Este o tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă, ale cărei rezultate sunt vizibile de la primele ședințe. Cu ajutorul acesteia, obții talia de viespe la care poate visezi de mult timp și mai puțini centimetri în circumferință, dar și celulită zero. Este cel mai nou tratament pentru remodelare corporală, eficient, rapid și fără efecte adverse, cu rezultate demonstrate științific. Este perfect pentru orice persoană care dorește să arate mai bine, în special dacă ești o persoană foarte ocupată. Acum, nu mai este nevoie să respecți dietele drastice sau să respecți o anumită perioadă de recuperare așa cum se întâmplă în unele situații.

Spune ADIO pielii lăsate și aspectului inestetic al brațelor tale alegând cele mai noi și revoluționare proceduri de remodelare corporală de la Re:Invent FIT

Vino la Clinicile Re:Invent FIT din București pentru o descoperire uluitoare, un nou TU

Clinicile Re:Invent FIT din București, sunt pregătite pentru nevoile tale. Specialiștii noștri vin în întâmpinarea nevoilor și dorințelor tale privind un aspect fizic îmbunătățit, mai tânăr și mai energic.

Fiecare tratament este stabilit în urma unei consultații inițiale pe care o vei avea cu un specialist din cadrul clinicilor noastre și care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie despre procedurile alese. Vei afla răspunsuri la întrebările tale și îți vei clarifica unele aspecte, acolo unde este cazul.

Programează-te online, completând acest formular, sună la numărul de telefon 0772.080.967 sau vizitează-ne la unul din sediile noastre din București. Suntem disponibili pentru tine, începând de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 9.00-21.00.

Îți oferim soluția perfectă pentru nevoia și dorința ta de a arăta mai bine. Tu alegi!