Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Tratamente slabire localizata

Tratamente de slăbire localizată gândite pentru nevoile tale

Cât de bine ne simțim atunci când pierdem din kilogramele în plus! Cât de ușori! Parcă suntem frunze purtate de vânt! Despre starea de spirit nu mai vorbim!  Sigur ai încercat să slăbești prin mai multe modalități și îți amintești ce bine era când te urcai pe cântarul îngăduitor care îți arăta ce îți doreai.
Acum, acest rezultat îl poți avea mai repede și mai bine cu ajutorul tratamentelor premium de slăbire localizată, pe care noi la Clinica Re:invent FIT le oferim persoanelor care vor să fie mai sănătoase și să arate mai bine. Le folosesc chiar și vedetele.
Știm că un număr de kilograme în plus influențează starea de sănătate. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai grav. Grăsimea în exces cauzează diabet, tensiune arterială mare, boli cardiovasculare și multe alte probleme cronice de sănătate.
Cu Re:Invent FIT elimini sau reduci definitiv depunerile de grăsime localizată de la nivelul brațelor, flancurilor, abdomenului, gușei, gambelor, coapselor, genunchilor sau subfesier.

Fii și tu parte din cei peste 2000 de clienți mulțumiți de noi! Alege tratamente revoluționare de slăbire localizată!

Descoperă și tu beneficiile tratamentelor de slăbire localizată

Redu sau elimină definitiv depunerile de grăsime localizată de la nivelul brațelor, flancurilor, abdomenului, gușei, gambelor, coapselor, genunchilor sau subfesier cu ajutorul specialiștilor noștri care îți vor asculta și evalua nevoile.

Iată care sunt principalele tratamente de slăbire localizată pe care ți le punem la dispoziție în interiorul clinicilor noastre Re:Invent FIT:

  • Alege Criolipoliza CoolTech Define dacă vrei să slăbești în anumite zone ale corpului, cu rezultate vizibile în timp scurt și care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Tehnica aceasta de slăbire se mai numește și liposucția non-invazivă și care te ajută când nimic nu funcționează, indiferent câte diete sau exerciții fizice ai făcut.

Acest tratament nedureros se bazează pe un sistem inovativ de criosculptare cu rol de a reduce grăsimea din mai multe zone ale corpului folosind tehnică de răcire 360°, la o temperatură record de -11°C. 70 de minute în care tehnica își face treaba, ale cărei rezultate le vei vedea din primele 3-4 săptămâni de la prima ședință. Transformarea ta are loc după tratament când grăsimea în exces se elimină în mod natural, prin sistemul limfatic.
Alege acest tratament pentru abdomen, picioare, gușă, brațe, coapse sau genunchi, în zona din spatele acestora. De ce este diferită de alți furnizori procedura efectuată la clinicile noastre? Pentru că în timp ce competitorii noștri pot elimina grăsimea cu până la 25% din zona țintită, noi te ajutăm să elimini până la 60% din țesutul adipos.
Un tratament nedureros și lipsit de riscuri, fără a fi necesară recuperarea.

  • Radiofrecvența corporală Venus Legacy pentru eliminarea în mod eficient atât a celulitei, cât și ridurilor folosind unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală. Este o tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă.

O talie de viespe, mai puțini centimetri în circumferință, celulită zero. Piele mai fermă, mai tonifiată în doar câteva ședințe a câte 30 sau 60 de minute, în funcție de nevoile tale. Este cel mai nou tratament pentru remodelare corporală, complex, eficient, rapid, plăcut, și fără efecte adverse. Este un tratament corporal anti-îmbătrânire fabulos care îți oferă o satisfacție incredibilă și ale cărui rezultate au fost demonstrate științific. Este perfect pentru orice persoană care dorește să arate mai bine, în special dacă ești o persoană foarte ocupată. Acum, nu mai este nevoie să respecți dietele drastice sau să respecți o anumită perioadă de recuperare așa cum se întâmplă în unele situații.

Vino la Clinicile Re:Invent FIT din București pentru tratamente de remodelare corporală și tonifiere musculară

Acum este mai ușor ca niciodată să arăți mai bine și să te simți mai bine. Orice tratament ai alege, începem cu o consultație inițială în cadrul căreia discuți cu un specialist care îți oferă detalii despre procedură, răspunsuri la întrebările sau nelămuririle pe care le ai.
Este evaluată nevoia ta de tratament, iar ulterior acesteia este stabilit numărul de ședințe și periodicitatea cu care trebuie efectuate pentru rezultate vizibile într-un timp cât mai scurt.

Programează-te online prin accesarea și completarea acestui formular ori apelează 0772.080.967. Sau vizitează-ne la unul din sediile noastre din București. Suntem disponibili pentru tine, începând de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 9.00-21.00.

Recâștigă-ți încrederea în tine pentru că meriți! Te așteptăm la clinicile noastre, Re:Invent FIT!