Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Tratamente slabire

Tratamente de slăbire pentru un trup de invidiat și o piele fără celulită

Imaginează-ți că poți avea cel mai frumos trup! Acea formă sculpturală pe care o vezi la vedetele tale preferate sau modelele care defilează cu atâta grație pe podium. Acea formă a trupului la care visezi de ceva timp.
Poate că ai încercat prin diverse modalități să scapi de kilogramele în plus, dar nici una nu a avut rezultatele așteptate, deși ai depus eforturi intense, pe termen lung.
Sau poate că nu ai încercat până acum. Dar te gândești ce să faci să arăți mai bine.
Noi, clinicile Re:Invent FIT din București, îți oferim răspunsul la frământarea ta și îți spunem că ai posibilitatea, acum, de a-ți contura trupul după bunul plac, într-un timp scurt, cu ajutorul unor tratamente de slăbire, sigure, rapide și ale căror rezultate le observi chiar de la primele ședințe.
Tratamentele de slăbire oferite de Clinica Re:invent FIT sunt premium și recomandate la nivel internațional de vedete. Cu noi elimini sau reduci considerabil: celulita, pielea lăsată, depunerile de grăsime și toxinele din organism.

Scapă de celulită, pielea lăsată și de grăsimea în exces cu tratamentele noastre revoluționare! Numără-te și tu printre cei peste 2000 de clienți mulțumiți de noi! De ei, datorită nouă!

Descoperă beneficiile unor tratamente corporale pentru slăbit, revoluționare, nedureroase și noninvazive

Iată care sunt principalele tratamente corporale pentru slăbit, de care poți beneficia la clinicile noastre și care te vor ajuta să te pregătești pentru plajă sau piscină:

  • VisionBody este pentru tine dacă vrei să elimini kilogramele în plus, să reduci sau să scapi de celulită, dacă suferi de probleme articulare sau de spate și dacă vrei o tonifiere a corpului mai pronunțată. Indiferent că ești femeie sau bărbat, acest tratament este alegerea perfectă. Ești sportiv de performanță? Cu atât mai mult, VisionBody este pentru tine.
  • Alege criolipoliza pentru eliminarea grăsimii localizate în anumite părți ale corpului, cu rezultate vizibile într-un timp scurt, ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.
  • Ședințele de drenaj limfatic elimină grăsimea în exces, reduc considerabil celulita, detoxifică și purifică organismul eliminându-i toxinele, te scapă de senzația neplăcută de ‘’picioare grele’’. Și acest tratament îți oferă rezultate de la primele ședințe.
  • Dedică-ți 50 de minute pentru un masaj de drenaj limfatic în schimbul unei stări generale de bine. Este masajul care te ajută să elimini toxinele din organism, să faci față mai ușor îmbolnăvirilor de natură infecțioasă crescându-ți imunitatea. Este masajul care îți ameliorează durerile musculare sau articulare.
  • Radiofrecvența corporală Venus Legacy pentru eliminarea în mod eficient a celulitei și ridurilor folosind unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală. Este o tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă, ale cărei rezultate le poți observa de la primele ședințe.

Oferă-ți timp pentru tine! Pentru un look mai atrăgător și pentru o stare de bine incredibilă!

Vino la Clinicile Re:Invent FIT din București pentru un tratament corporal de slăbire rapidă

Vino la clinicile noastre pentru un tratament corporal de slăbire rapidă, pentru a stabili în cadrul unei discuții inițiale, pe care o porți cu un specialist și care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie despre procedurile alese. Vei afla răspunsuri la întrebările tale și îți vei clarifica unele aspecte, acolo unde este cazul.
Numărul de ședințe și periodicitatea cu care sunt efectuate sunt stabilite în funcție de nevoile tale specifice.

Programează-te online, completând acest formular, sună la 0772.080.967 sau vizitează-ne la unul din sediile noastre din București, Ștefan cel Mare sau Virtuții. Suntem aici pentru tine, începând de luni până sâmbătă, între orele 9.00-21.00.

Recâștigă-ți încrederea în tine cu ajutorul unui look de invidiat! Te așteptăm la clinicile Re:Invent FIT!