Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Tratamente vergeturi

Tratamente vergeturi pentru o piele mai frumoasă, mai tânără și mai senzuală de la prima ședință

Stimulează regenerarea pielii pentru a umple vergeturile și a reda pielii un aspect mai neted.
Vergeturile sunt linii vizibile pe suprafața pielii, cu nuanță colorată, ce oferă un aspect neplăcut zonei în care se află. Ele se întâlnesc în principal pe abdomen, dar pot apărea și peste coapse, brațe, fese și sâni. Uneori, vergeturile pot acoperi suprafețe mari ale corpului. În timp ce sarcina este cauza principală a vergeturilor, alte motive pot fi câștigul sau pierderea bruscă în greutate, creșterea rapidă, factorii de ereditate, stresul și schimbările în condițiile fizice.
Pentru vergeturile adânci, tratamentul cu radiofrecvență este o modalitate eficientă de a reduce apariția leziunilor cutanate. Această tehnologie ajută la refacerea pielii prin furnizarea energiei termice de la suprafața pielii, proces ce determină corpul să înceapă procesul natural de vindecare, reparând pielea și reducând aspectul vergeturilor. Tratamentul este extrem de confortabil si nu necesită timp de intrerupere.
Clinica Re:invent FIT îți oferă posibilitatea să scapi de vergeturi, celulită și grăsimea nedorită! Trebuie doar să ne contactezi!

Descoperă beneficiile unor tratamente pentru vergeturi, revoluționare, nedureroase și noninvazive

Iată care sunt principalele tratamente pentru celuliltă, de care poți beneficia la clinicile noastre și care te vor ajyta să te pregătești pentru plajă sau piscină:

  • Radiofrecvența corporală Venus Legacy pentru eliminarea celulitei, a ridurilor, dar și pentru tratamentul altor suferințe fizice, folosind cel mai nou dispozitiv de radiofrecvență medicală. O tehnologie revoluționară, non-invazivă și nedureroasă, ale cărei rezultate sunt vizibile de la primele ședințe.

Suntem pregătiți pentru tine! Cu tratamente de remodelare și tonifiere corporală de care poți beneficia, în funcție de nevoile și dorințele tale!

Vino la Clinicile Re:Invent FIT din București pentru tratamente de remodelare și tonifiere corporală

Te așteptăm să evaluăm împreună nevoile și dorințele pe care le ai în cadrul unei consultații inițiale, pe parcursul căreia vei primi informațiile necesare. Tot acum stabilim împreună numărul ședințelor și intervalul cu care trebuie efectuate pentru rezultate cât mai bune.

Este suficient să te programezi online, prin completarea acestui formular, sau poți suna la numărul de telefon 0772.080.967.