ReInvent Fit Logo

Cum scapam localizat de statul adipos

noiembrie 17, 2022
Timp de citire 3 minute

Cum scapam localizat de statul adipos

Grăsimea localizată, în special în zona abdomenului, a coapselor și a feselor, este o problemă des întâlnită. Cunoscută și ca țesut adipos, grăsimea este rezultatul acumulării de celule grase care, din anumite cauze, își măresc volumul.
Atunci când arderea grăsimilor încetinește, apar aceste depuneri vizibile ale stratului adipos.

Ți-ai propus să slăbești localizat și să elimini stratul adipos?
Grație tehnologiei inovative în materie de tratamente corporale, ReInvent FIT îți aduce cele mai bune soluții, non-invazive, cu rezultate de la primele ședințe. 

Trebuie să știi că țesutul adipos își poate mări volumul din mai multe cauze:

  • Factorii genetici sunt una dintre cauzele ce favorizează stocarea grăsimilor în anumite zone ale corpului. Genele fiecăruia dintre noi diferă după modul în care răspund la stres, afectează apetitul, buna funcționare a metabolismului și distribuirea grăsimii în corp.
  • Un stil de viață sedentar și o dietă dezechilibrată sunt printre cele mai comune cauze ce duc la îngrășare. Țesutul adipos se hrănește din alimentele pe care le consumi zilnic. Astfel, dacă mesele tale sunt bogate în grăsimi nesănătoase și carbohidrați, stratul adipos își va mări volumul și se va forma grăsimea localizată. Dacă și activitatea fizică lipsește din rutina ta zilnică, șansele de depunere a grăsimii sunt mult mai mari.

Fiecare dintre aceste cauze pot duce la formarea țesutului adipos. Primul pas pentru a evita depunerea grăsimii este schimbarea stilului de viață. Cu pași mici, dar eficienți, poți face primele schimbări. O dietă echilibrată, bogată în legume, carne slabă și grăsimi sănătoase, alături de sesiuni de sport sau plimbări ușoare în aer liber, te ajută nu doar să slăbești, ci și să menții rezultatele pe termen lung. 

Factorii genetici și dereglările hormonale ce cauzează obezitate pot fi ținuți sub control prin alimentație și un stil de viață echilibrat. Prin consumul de alimente nutritive, se poate suprima senzația incontrolabilă de foame și se poate încetini procesul de îngrășare. 

Deși țesutul adipos este necesar pentru sănătatea interioară a organismului, grăsimea în exces devine dăunătoare și duce la dezvoltarea anumitor boli. Când stratul adipos devine vizibil și se localizează pe anumite zone ale corpului, este momentul să faci o schimbare în stilul de viață și să redai frumusețea exterioară cu ajutorul tratamentelor corporale de la ReInvent FIT!

Dacă ești pregătit să faci o schimbare și să slăbești localizat, te așteptăm la ReInvent FIT!
Una dintre cele mai eficiente proceduri non-invazive este Criolipoliza Cooltech Define. Chiar și cele mai încăpățânate celule de grăsime din stratul adipos vor fi eliminate. Cunoscută și sub denumirea de criolipoliză, celulele de grăsime sunt eliminate prin temperaturi joase, generate de aparatul Cooltech Define.
Slăbirea localizată constă în aplicarea tratamentului asupra unei anumite zone. Astfel, aplicatorii speciali acționează strict asupra țesutului adipos prezent acolo, fără să afecteze pielea.
Odată ce celule de grăsime sunt înghețate, acestea sunt eliminate în mod natural prin sistemul limfatic. 

Fie că vrei să elimini grăsimea localizată din zona brațelor, coapselor, feselor sau a abdomenului, criolipoliza cu Cooltech Define este tratamentul corporal de care ai nevoie!

Alege procedurile non-invazive de la ReInvent FIT pentru confort în timpul tratamentului și rezultate vizibile de la primele ședințe.