Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Masaj anticelulitic

Începând cu: 150 lei

Un masaj anticelulita are o durată de 60 de minute la clinica Re:Invent FIT din Bucuresti.

sau

Masaj anticelulitic

Vino la spa să te relaxezi cu ajutorul unei ședințe săptămânale de masaj, care îți poate ameliora durerile musculare sau articulare, te poate ajuta cu eliminarea toxinelor din organism și creșterea imunității acestuia.

Scapă de ‘’coaja de portocală’’ cu ședințe de masaj anticelulitic

Ai încercat prin exerciții fizice, prin slăbire sau alte metode să scapi de celulită? Vrei să te simți mai confortabil în timpul sezonului cald, dar nu-ți place aspectul pielii tale? Ți-ar plăcea să mergi la plajă fără a-ți mai face probleme de genul “nu vreau să-mi arăt picioarele sau șoldul’’, ‘’nu pot să-mi pun costumul de baie’’, ‘’trebuie să-mi acopăr picioarele pentru că mi se vede celulita’’?
Acum, imaginează-ți că poți purta orice dorești, oriunde dorești.
Da, este posibil cu ajutorul masajului anticelulită.

Aspectul fizic plăcut este foarte important pentru majoritatea oamenilor. Dacă și tu faci parte din această majoritate, este posibil ca din cauza celulitei să eviți să mergi la plajă sau în locurile în care se poartă costumul de baie, din cauza celulitei. Sau eziți să porți tricouri cu mânecă scurtă din această cauză.
Celulita este prezentă la majoritatea femeilor, specialiștii afirmând că de-a lungul vieții, aproape 90% din femei vor avea probleme cu celulita, pe care o întâlnim de cele mai multe ori la nivelul coapselor, feselor, șoldurilor și abdomenului.

Scapă de celulita care te îngrijorează și te oprește să te bucuri de fiecare zi așa cum îți dorești. Cum? Prin ședințe de masaj anticelulitic, ieftin, la clinicile noastre Re:Invent FIT din București. Ședințe care nu durează mai mult de 60 de minute.

Ce este celulita sau ‘’coaja de portocală’’?

Celulita sau ‘’coaja de portocală’’, cum mai este denumită, este o afecțiune a pielii caracterizată prin apariția gropițelor sau denivelărilor, și care cunoaște mai multe stadii. Cel mai ușor stadiu este atunci când nu este vizibilă, iar cel mai avansat este atunci când este foarte vizibilă chiar și în repaus. Printre cauzele acesteia se numără factorii hormonali, genetici, vârsta, alimentația, lipsa mișcării etc.

Nu este genul de afecțiune care te trimite la medic, însă te poate trimite la un dermatolog sau la clinicile noastre Re:Invent FIT din București pentru ședințe scurte și sigure de masaj anticelulitic.

Masajul este o opțiune din ce în ce mai cerută și populară, datorită nenumăratelor beneficii pe care le poate avea asupra corpului, spiritului și a întregii stări de bine. Este folosit încă din timpuri străvechi pentru vindecarea multor afecțiuni, păstrat, reinterpretat și folosit în prezent pentru multiple afecțiuni, în diferite scopuri.
Printre tipurile de masaj existente regăsim și masajul anticelulită, care așa după cum ți-ai dat seama din denumire, se realizează în scopul reducerii, chiar eliminării aspectului de ‘’coajă de portocală’’.

Care este scopul acestui masaj?
Masajul anticelulitic are drept scop îndepărtarea celulitei, remodelarea aspectului țesutului adipos. Dintre remediile naturale, acest tip de masaj ocupă un loc important fiind o posibilă rezolvare pe care o poți lua în considerare dacă îți dorești să arăți mai bine, să te simți mai bine în propria piele.
Influențează metabolismul celular și sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii și prin eliminarea excesului de apă reținută în țesut, având scopul scăderii în greutate.

De ce să alegi ședințe de masaj anticelulitic la clinicile Re:Invent FIT din București?

Pentru că te va ajuta să te simți mai bine. Și ce senzație și încredere avem în noi, când ne simțim bine! Pentru că programarea la ședințe de masaj anticelulitic la București, în cadrul clinicilor noastre Re:Invent FIT, te vor ajuta să reduci cu mult aspectul de ‘’coajă de portocală’’.

Cum te ajută un masaj anticelulitic?

  1. Îți îmbunătățește circulația sângelui.
  2. Activează sistemul venos în scopul eliminării mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular.
  3. Are loc un efect de drenaj limfatic local, în acest fel ameliorându-se elasticitatea, tonusul pielii și țesuturilor subcutanate.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe de masaj anticelulită?
Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale – doar în zonele afectate (abdomen, fese, picioare, brațe), au o viteză susținută și alternează de la manevre profunde la superficiale, de la manevrele rapide la cele cu efect relaxant, fiind mișcări active – pasive și pasive cu rezistență.
Efectul este amplificat de folosirea unor creme și produse anticelulitice. Se poate efectua masaj anticelulitic pe abdomen, picioare, burtă sau fese, pentru ca tu să-ți redobândești încrederea în tine și pentru un look mai atrăgător!

Câte ședințe de masaj anticelulită sunt necesare pentru reducerea aspectului de ‘’coajă de portocală’’?
Frecvența și numărul ședințelor de masaj anticelulitic se stabilesc în funcție de gradul de celulită și de excesul ponderal al persoanei.

Ce trebuie să faci pentru a menține rezultatele unui astfel de masaj și pentru a preveni reapariția celulitei?
Pentru menținerea rezultatelor o cât mai lungă perioadă, trebuie să adopți un stil de viață sănătos – exerciții fizice susținute (fitness, gimnastică aerobică), și un regim alimentar sănătos (este esențială păstrarea unui echilibru între aportul alimentar și consumul de energie).
Toate acestea au ca scop un aport normal de elemente nutritive, eliminarea toxinelor și a excesului de apă din organism.

Începe chiar de azi să scapi de celulită! Este posibil!

Masaj anticelulită la București, clinicile Re:Invent FIT

Salonul de masaj anticelulitic din cadrul clinicilor noastre te așteaptă! Poți beneficia de masaj anticelulitic la clinicile Re:Invent FIT, din sectorul 2, în condiții perfecte de igienă. Servicii profesionale acordate de specialiști, la prețuri avantajoase!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masaj anticelulitic”

masaj anticelulitic la Reinvent fit Bucuresti
Masaj anticelulitic
Începând cu: 150 lei

Rezervă procedura