Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Masaj de relaxare (full body)

Începând cu: 200 lei

Un masaj full body de relaxare are o durată de 60 de minute la Clinica Re:Invent FIT din Bucuresti.

sau

Masaj de relaxare

Ce părere ai de un masaj de relaxare full body? Te încântă ideea?

Cât de benefic este un masaj de relaxare pentru fiecare dintre noi! Și pentru tine probabil că este la fel. Acel tip de masaj aplicat pe tot corpul care te revigorează, te binedispune și îți îmbunătățește starea de sănătate. Fiecare părticică a corpului își revine din starea de moleșeală, ajutându-te să te simți mai relaxat. Mult mai relaxat! Parcă dispar stresul și grijile zilnice.

Masajul full body de relaxare te va ajuta să-ți relaxezi tot corpul și simțurile, ca să te detensionezi complet. 

Este o tehnică ce se concentrează pe detensionare mai mult decât pe latura terapeutică. Masajul de relaxare general se realizează prin mișcări lente și prelungite și ia în calcul nevoile corpului tău, identificate de specialistul Re:Invent FIT în timpul procedurii. 

Masajul total de relaxare full body poate fi dus cu ușurință spre masaj terapeutic pentru a beneficia atât de momente de relaxare, cât și de efectele medicale ale acestuia. 

Specialiștii Re:Invent FIT sunt atenți la nevoile tale pentru a-ți recomanda cea mai bună tehnică de masaj. 

Simte și tu cum întregul corp se relaxează sub presiunea plăcută a unui masaj de relaxare de care poți beneficia la clinicile Re:InventFit din București!

Cine se poate bucura de o ședință de masaj relaxare full body la clinicile Re:invent FIT?

Un masaj de relaxare full body este binevenit în orice moment. Fie că treci printr-o perioadă solicitantă la locul de muncă, fie că activitățile zilnice devin greu de gestionat din cauza stresului, masajul full body este momentul de relaxare de care ai nevoie. 

După cum sugerează și numele, mișcările lente se aplică pe întreg corpul pentru relaxare eficientă și eliminarea zonelor tensionate. 

Și tu poți beneficia de relaxare deplină cu ajutorul unui masaj de relaxare pentru bărbați dacă ești un bărbat care are nevoie să se elibereze de stres sau dacă ești o femeie ocupată cu tot soiul de responsabilități atât acasă, cât și la job.

Pentru asta există clinicile Re:InventFit unde găsești și salon de masaj de relaxare în București, special pentru nevoile tale de detensionare.

În ce situații este contraindicat masajul de relaxare full body?

Asemănător altor tipuri de tratamente corporale, masajul de relaxare full body trebuie evitat de către persoanele care suferă de:

  • Afecțiuni la nivelul pielii
  • Boli sangvine
  • Boli infecțioase
  • Hemoragii
  • Tumori
  • Boli gastrice

Masajul de relaxare full body are efecte asupra întregului corp. De aceea, îți recomandăm să consulți medicul specialist înainte de a solicita un masaj de relaxare.

Cum te pregătești pentru masajul de relaxare la clinicile Re:InventFIT din București?

Masajul de relaxare la clinicile Re:InventFIT din București este realizat în cele mai bune condiții. Terapeuții noștri dispun de creme și uleiuri relaxante, atent alese pentru o experiență completă și foarte plăcută. 

Îți recomandăm ca înainte de ședința de masaj pentru relaxare, să nu folosești creme de corp și să-ți păstrezi pielea curată pentru aplicarea cu ușurință a uleiului special.

Ce se întâmplă în timpul ședinței de masaj full body?

Pe parcursul ședinței de masaj de relaxare full body se urmează mai mulți pași pentru cel mai bun rezultat. 

Prioritatea noastră ești tu, de aceea îți recomandăm să comunici cu terapeutul tău pe întreaga durată a ședinței de masaj. 

  • Primul pas este pregătirea corpului pentru masajul de relaxare. Se aplică uleiul de masaj, pe care îl poți alege chiar tu. Apoi, prin mișcări ușoare de intensitate mică spre medie, terapeutul începe masarea dinspre partea superioară a corpului spre partea inferioară. Astfel, se elimină mai eficient presiunea acumulată și toxinele din corp. Mișcările circulare sau longitudinale alternează ca intensitate pentru o experiență cât mai plăcută și relaxantă. 
  • La finalul ședinței de masaj de relaxare full body, se realizează mișcări ușoare, fără apăsare, pentru a calma pielea și corpul. 

Fie că alegi un masaj de relaxare spate sau full body, te vei simți bine de la prima ședință și vei dori să revii la saloanele clinicilor noastre! 

60 de minute de relaxare deplină, la prețuri avantajoase și în cele mai bune condiții!

Cum te recuperezi după masajul de relaxare full body?

Odată finalizată ședința de masaj de relaxare full body, este necesar să menții poziția de tratament pentru câteva minute, pentru a evita dezechilibrul. Apoi te ridici ușor de pe masa specială de masaj, fără mișcări bruște sau aplecări. Lasă-ți corpul să-și reia mobilitatea. N-ar trebui să dureze mai mult de câteva minute.

Vrei să te relaxezi după o zi aglomerată? Hai la Re:invent FIT și programează-te pentru o ședință la salonul pentru masaj de relaxare din cadrul clinica noastră din Ștefan cel Mare, București.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masaj de relaxare (full body)”

masaj de relaxare full body bucuresti
Masaj de relaxare (full body)
Începând cu: 200 lei

Rezervă procedura