Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Masaj drenaj limfatic

Începând cu: 120 lei

La Clinica Re:Invent FIT – o ședință de masaj drenaj limfatic durează 50 de minute.

sau

Masaj drenaj limfatic

 

Ce este un masaj limfatic și cum te poate ajuta?

O ședință de masaj limfatic este un remediu ușor cu efecte profunde. Drenarea limfei poate accelera volumul fluxului limfatic de 20 de ori, îmbunătățind astfel semnificativ abilitatea sistemului de a elimina toxinele și materialele infecțioase. 

Studii au certificat că drenajul limfatic este o modalitate de tratament cu beneficii medicale într-o gamă largă de probleme limfedematoase.

În ce constă un masaj drenaj limfatic?

Drenajul limfatic presupune masarea ușoară și aplicarea unei presiuni reduse asupra ganglionilor limfatici, stimulându-se astfel eliberarea toxinelor din ganglioni. Un alt efect principal al efectuării acestui tip de masaj special este tonifierea pielii. Dacă ești o persoană în general sănătoasă, simplul drenaj limfatic te poate ajuta să te recuperezi mai repede dintr-o răceală sau te poate ajuta să scapi mai ușor de oboseală. 

Acest tip de masaj poate fi efectuat la nivelul mai multor părți ale corpului:

  • Masaj drenaj limfatic la picioare, mâini sau abdomen.

50 de minute pe săptămână în schimbul stării tale de bine! Te ajută să elimini toxinele din organism, să crești imunitatea organismului tău și să scapi de durerile musculare sau articulare.

Descoperă și tu beneficiile unui masaj pentru drenaj limfatic

Ajută-ți corpul să elimine toxinele cu ajutorul unui masaj pentru drenaj limfatic, ce contribuie la accelerarea procesului prin care organismul se regenerează, efectele sale pozitive fiind multiple:

  • Contribuie la regenerarea și apărarea eficientă a organismului, deoarece sprijnă limfa să circule mai bine; pentru că reziduurile aflate în spațiile interstițiale se evacuează mai rapid, sistemul tău imunitar devine mai puternic și este mai eficient în lupta cu virușii sau bacteriile
  • Îți relaxează mușchii, detensionându-i sub presiunea care se aplică într-o zonă sau alta a corpului
  • Înlătură parțial senzația „picioarelor grele”, eliminând retenția de apă și reducând aspectul de picioare umflate
  • Pielea ta este mai fermă, pentru că în afară de limfă, circulația sangvină este și ea stimulată atunci când se aplică presiune la nivelul venelor periferice, tonifiind astfel pielea
  • Dacă ai celulită, aceasta se reduce vizibil, fiind o modalitate foarte bună de remodelare corporală; pentru că sângele este bine oxigenat, pielea ta își menține elasticitatea și aspectul plăcut
  • Stimulează digestia, datorită faptului că masajul abdominal ajută la punerea în mișcare a tractului digestiv, susținând funcționarea corectă a acestuia
  • Reduce inflamația generată de efort, accidentare sau rezultată ca urmare a unei intervenții chirurgicale; excesul de lichide este eliminat mai repede datorită acestui tip de masaj pentru drenaj limfatic, fapt care previne sau ameliorează inflamația țesuturilor și calmează durerea. 

Profită de toate beneficiile pe care ți le oferă acest masaj și vino la Re:InventFIT pentru a stabili împreună o ședință sau un pachet de ședințe, în funcție de nevoile tale, de care te poți bucura în interiorul salonului de masaj pentru drenaj limfatic. 

Un masaj pentru drenaj limfatic la clinicile noastre din București este alegerea perfectă pentru o stare de sănătate mai bună!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masaj drenaj limfatic”

masaj drenaj limfatic bucuresti
Masaj drenaj limfatic
Începând cu: 120 lei

Rezervă procedura