Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Masaj reflexoterapeutic

Începând cu: 80 lei

La Clinica Re:invent FIT din București, o ședință de masaj de reflexoterapie durează 30 de minute.

sau

Masaj reflexoterapie

Scapă de dureri de cap, de insomnie și de stres cu 30 de minute de masaj reflexoterapie

Bucură-te de efectele unui masaj de reflexoterapie, care te va ajuta să scapi de durerile de cap, musculare sau articulare, de toxinele din organism care dăunează sănătății într-un mod foarte îngrijorător, de insomnie și de stres. 

Crește-ți imunitatea organismului cu ședințe de reflexoterapie pentru că te va apăra împotriva infecțiilor.

Masajul este una dintre cele mai folosite metode de ameliorare și vindecare a multor afecțiuni la care apelau multe popoare străvechi. Este o metodă care s-a păstrat și care devine din ce în ce mai căutată, datorită multiplelor beneficii asupra corpului, spiritului și stării generale de bine. 

Unul dintre tipurile de masaj din ce în ce mai popular este masajul reflexoterapeutic care poate ameliora sau vindeca o serie de afecțiuni. 

Ce este reflexoterapia?

Reflexoterapia este componentă a reflexologiei care se ocupă cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase). 

La baza reflexoterapiei este un principiu foarte simplu: fiecare organ este asociat cu un punct reflex de pe suprafața corpului. Aceste puncte se găsesc pe picioare, mâini, față și urechi, care presate fiind prin masaj, stimulează vindecarea naturală. 

Scapă de dureri, de stres, de insomnie și alte probleme de sănătate cu masajul reflexoterapeutic!

De ce să alegi un masaj pe tălpi, mâini, față sau urechi, reflexoterapeutic? 

Stresul zilnic provoacă creșterea nivelului de cortizol, care la rândul lui determină acumularea de grăsime în exces, tulburări de somn, probleme digestive și multe alte neplăceri de acest gen. Prin reflexoterapie nivelul cortizolului scade, fapt care diminuează stresul, iar tu te simți total relaxat, ca și cum nu ar exista nicio grijă sau problemă. 

Un masaj pe tălpi, mâini, la nivelul feței sau urechilor, reflexoterapeutic te ajută să te simți mai bine, să elimini toxinele din corp, să-ți recapeți energia pierdută și să te bucuri de zile mai active și mai frumoase.

Există studii care au dovedit că ședințele de reflexoterapie efectuate la un anumit interval pot scădea tensiunea arterială, care după cum știm, este o cauză a bolilor cardiovasculare aflate pe primele locuri în lume din punct de vedere al cauzălității deceselor. 

Cum te ajută un masaj reflexoterapeutic?

Prin masaj se facilitează circulația sanguină, “impunând” accelerarea transportului toxinelor spre organele de eliminare sau de detoxifiere. 

Masarea zonelor reflexogene afectate, pe parcursul mai multor ședințe, implică fisurarea cristalelor de toxine, depuneri pe care circulația sanguină le va trimite prin fluxul sangvin spre organele de eliminare, îmbunătățind astfel starea ta de sănătate.

Buna circulație a sângelui este vitală pentru fiecare organ sau zonă din organism, deoarece transportă material nutritiv și plastic, hormoni, anticorpi, oxigen, deșeuri metabolice și alte substanțe neidentificate încă. 

Cu cât circulația sangvină este mai anevoioasă, cu atât mai greu va surveni și vindecarea. În situația în care circulația sangvină este deficitară într-un segment din corp sau într-un organ, funcția acelui segment, respectiv organ, este perturbată, ajungându-se (daca situația nu este remediată) la distrugerea structurilor proprii.

Alege un masaj reflexogen la talpă, mâini, față sau urechi pentru starea ta de bine!

Ce afecțiuni tratează un masaj reflexogen?

Masajul reflexogen este recomandat în nenumărate afecțiuni, precum:

  • Boli metabolice și de nutriție: diabetul zaharat; obezitatea; guta
  • Boli reumatice: poliartrita reumatică; spondiloza (cervicală, toracală și lombară); reumatismul abarticular; periartrita scapulohumerală
  • Nevralgii
  • Boli dermatologice
  • Boli oftalmologice: migrena oftalmică; conjunctivită; paralizii oculo-motorii; strabism funcțional
  • Nevroze: nevroza astenică; migrenele; enurezisul
  • Boli O.R.L.
  • Boli ale aparatului locomotor: paralizia și pareze are nervilor periferici; hemiplegii și paraplegii spastice.

Dar acest tip de masaj este utilizat cu succes și dacă suferi de insomnii, dureri de spate, dureri de cap, stres, tulburări ale menstruației etc. 

Cât durează o ședință de masaj de reflexoterapie?

O ședință de masaj îți va lua numai 30 de minute pe săptămână din timpul tău. 

Atât de puțin, pentru beneficii atât de multe! Pentru că meriți! Iar efectele se vor vedea în timp.

Masaj de reflexoterapie la București, clinicile Re:Invent FIT 

Ce spui de o ședință sau mai multe de masaj reflexoterapie la București, în cadrul clinicilor noastre Re:Invent FIT? 

Masaj reflexoterapeutic în condiții perfecte de igienă. Servicii profesionale acordate de specialiști, la prețuri avantajoase!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masaj reflexoterapeutic”

Masaj reflexoterapie
Masaj reflexoterapeutic
Începând cu: 80 lei

Rezervă procedura