Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Bărbie dublă (gusa)

Începând cu: 450 lei

Scapă rapid de bărbia dublă, fără durere și fără bisturiu!

sau

Barbie dubla (gusa)

Scapă rapid de bărbia dublă, fără durere și fără bisturiu!

Bărbia dublă reprezintă un adevărat complex. Suferi și tu de această neplăcere? Vrei să elimini efectul de bărbie dublă cu ajutorul tehnologiei non-invazive? Radiofrecvența medicală Venus Legacy pentru remodelarea bărbiei duble este o metodă inovatoare ce te ajută să scapi definitiv de efectul de gușă (denumirea populară). Ce este tratamentul facial pentru bărbie dublă și cum te ajută? Tratamentul estetic cu radiofrecvență acționează local pentru a crește circulația sângelui și pentru a stimula producerea de colagen. Astfel, faci primii pași pentru eliminarea celulelor grase. Pielea își recapătă elasticitatea, iar bărbia dublă dispare.

Este tratamentul bărbiei duble potrivit pentru tine?

Pui accent pe aspectul tău exterior și vrei să scapi de orice complex? Tratamentul cu radiofrecvență Venus Legacy pentru remodelarea bărbiei duble este soluția potrivită nevoilor și dorințelor tale. Evită intervențiile chirurgicale și alege tehnologia inovatoare de la Re:Invent FIT dacă te confrunți cu:
 • Bărbie dublă și cute inestetice pe zona gâtului, atât de neplăcute încât uneori eviți să pozezi
 • Riduri care, deși sunt de cele mai multe ori un efect al înaintării în vârstă, ne-am dori să nu existe
 • Aspect îmbătrânit al pielii
 • Disproporționalitatea conturului mandibular
Conturează fața cu ajutorul radiofrecvenței Venus Legacy și scapă de bărbia dublă! Datorită tehnologiei ce localizează și descompune celulele grase, aspectul chipului tău se va îmbunătăți de la primele ședințe! Solicită tratamentul bărbiei duble la clinicile noastre Re:invent FIT din București dacă vrei să arăți mai bine!

În ce cazuri este contraindicată procedura de remodelare a bărbiei duble?

Contraindicațiile în cazul procedurii de remodelare a bărbiei duble sunt asemănătoare cu cele ale radiofrecvenței corporale:
 • Persoanele cu implanturi metalice
 • Epilepsie
 • Infecții ale pielii, eczeme și herpes
 • Cancer
 • Persoanele cu placă dentară
 • Sarcină și perioada de alăptare
Dacă te regăsești în categoriile menționate, trebuie să eviți tratamentul cu radiofrecvență. Tehnologia utilizată ce se bazează pe câmpuri electromagnetice poate agrava anumite afecțiuni.

Cum te pregătești pentru tratamentul gușei duble?

Îți recomandăm să eviți aplicarea cremelor din rutina ta zilnică înainte de ședința de tratament a gușei duble. Terapeutul va aplica un gel special pe zona tratată, iar pielea trebuie să fie curată, pentru cele mai bune rezultate. De asemenea, accesoriile metalice din zona tratată vor trebui îndepărtate pe durata ședinței.

Ce se întâmplă în timpul procedurii de remodelare a bărbiei duble?

Hai să-ți povestim ce presupune eliminarea bărbiei duble.
 • Primul pas este aplicarea gelului special și uniformizarea acestuia pe întreaga zonă tratată. Aparatul de radiofrecvență corporală va fi setat conform zonei asupra căreia se acționează, pentru ca în pasul doi, terapeutul să realizeze treceri ușoare cu aplicatorul peste zona bărbiei duble. Astfel, se declanșează eliminarea grăsimii, prin temperatura ridicată generată de aplicator.
Radiofrecvența Venus Legacy utilizată în clinicile Re:Invent FIT se bazează pe radiofrecvență multipolară, ce îmbină efectul de vacuum al aplicatorului cu stimularea de câmpuri electromagnetice ce produc căldură sub suprafața pielii. Care sunt beneficiile acestei proceduri de eliminare a gușei duble? Pe parcursul ședinței de remodelare a bărbiei duble se stimulează circulația sângelui și se îmbunătățește nivelul de oxigen. Astfel, pielea ta devine mai fină și mai luminoasă, în timp ce celulele grase sunt descompuse și eliminate. Grație tehnologiei non-invazive, ai parte de un tratament relaxant cu efect de masaj. Terapeutul este alături de tine pe parcursul ședinței și monitorizează întreaga procedură și se asigură de confortul tău.

Recuperare după ședința de remodelare a bărbiei duble

Radiofrecvența Venus Legacy pentru remodelarea bărbiei are dublu efect asupra pielii tale: elimină celulele grase și redă fermitatea pielii. Tot ce ai nevoie într-o singură procedură non-invazivă și sigură, motiv pentru care poți relua activitățile zilnice fără recomandări post-tratament. Un aspect tânăr și luminos al pielii tale, fără efectul de bărbie dublă? Da, este posibil, cu ajutorul radiofrecvenței corporale pentru remodelare bărbiei, de la clinicile Re:Invent FIT din București.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bărbie dublă (gusa)”

Barbie dubla , gusa
Bărbie dublă (gusa)
Începând cu: 450 lei

Rezervă procedura