ReInvent Fit Logo

Criolipoliza Cooltech Define -11°C

50 min - 70 min

Începând cu 847 lei

criolipoliza
PROGRAMARE

La revedere

  • grăsime abdomen.

  • flancuri.

  • gusă.

Programare

Reinventează-te și îmbrățișează un nou început.

Cum funcționează

Terapeutul identifică zona de grăsime și o protejează cu o membrană specială, impregnată cu un gel crio-protector.

Aplicatorii de răcire 360° sunt atașați, ei trag stratul de grăsime prin vacuum și îl răcesc treptat până la -11° celsius.

Acest proces de răcire controlată este menținut timp de 70 min, afectând doar celulele grase, fără a dăuna țesuturile înconjurătoare. În următoarele 1-3 luni, organismul elimină în mod natural celulele grase afectate, prin sistemul limfatic, rezultând într-o reducere vizibilă a stratului de grăsime.

La ce să te aștepți

La un tratament non-invaziv, nedureros, care te ajută să ai o reducere vizibilă a stratului de grăsime în zona tratată, cu diminuarea circumferinței corpului de până la 8 cm după o singură ședință.

Această schimbare poate deveni evidentă după 3-4 săptămâni de la tratament, întrucât corpul tău are nevoie de timp să elimine aceste celule de grăsime pe cale naturală.

Zone tratate
Abdomen
Flancuri
Brațe
Coapse (interior & exterior)
Sub fesier
Gușă

Prețuri și pachete

Criolipoliza Cooltech Define -11°C
O ședință, o zonă, indiferent de numărul aplicatorilor necesari

1 ședință - 1 zonă ( la alegere )

847 lei
Zone tratate
Criolipoliza poate trata urmatoarele zone:

Gușă, abdomen, brațe, coapse ( interior / exterior ), flancuri, aripioare ( linie sutien ), genuchi, gambe, subfesier

Sfaturi Pre-tratament

Sfaturi Post-tratament

Ai întrebări? Avem răspunsuri.

Cooltech Define revoluționează criolipoliza, oferind o diminuare de până la 8 cm a țesutului adipos într-o singură ședință - echivalentul a ceea ce obișnuiam să obținem din două ședințe de criolipoliză pe aceeași zonă. În funcție de grosimea grăsimii, s-ar putea recomanda până la trei ședințe, cu un interval de 10-12 săptămâni între ele.

Rezultatele criolipolizei, după prima ședință, încep să fie vizibile în mod tipic la 3-4 săptămâni după tratament. Totuși, timpul exact poate varia în funcție de fiecare, metabolismul acestuia și gradul de grăsime subcutanată prezent.
Rezultatele finale ale unei singure sesiuni pot fi observate în mod obișnuit în jurul a 2-3 luni după tratament. Acest interval de timp este necesar pentru ca organismul să elimine în mod natural celulele adipoase distruse.
Menținerea rezultatelor va deprinde de adoptarea unui stil de viață sănătos, cu exerciții fizice și o alimentație echilibrată pentru a preveni formarea de noi depozite adipoase.

Durata unei ședințe de criolipoliză Cooltech Define este de 70 minute, cu excepția procedurii pentru bărbie dublă (gușă) care este de 45 de minute.

Nu este, în primele 10 minute vei resimți o senzație de rece și posibil furnicături care vor dispărea pe măsură ce zona amorțește și … cam atât, în restul procedurii nu va mai exista niciun fel de disconfort.
După ședința de 70 de minute, se îndepărtează aplicatorii și se efectuează un masaj local care să repună în mișcare circulația sangvină. Senzația este ca atunci când îți masezi o zonă amorțită.

Criolipoliza este considerată o procedură sigură pentru majoritatea oamenilor. Acest tratament non-invaziv a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) din SUA pentru reducerea stratului adipos subcutanat.
Cu toate acestea, ca orice tratament cosmetic, criolipoliza poate avea anumite efecte secundare.

Majoritatea acestor efecte secundare sunt temporare și includ roșeață, sensibilitate la nivelul zonei tratate. Acestea tind să dispară în intervalul 1 zi - 2 săptămâni (în funcție de sensibilitatea fiecăruia).

Criolipoliza nu este recomandată în cazul în care suferi de anumite afecțiuni precum tulburările hepatice, coronariene, gastrice, probleme oncologice, boli infecțioase, ești însărcinată sau alăptezi.
Pentru lista completă de contraindicații, ne poți contacta direct.

Înțelegem că ați găsit oferte aparent mai convenabile la alte clinici pentru proceduri similare. Vă asigurăm însă că investim constant în serviciile noastre pentru a oferi clienților noștri nu doar proceduri, ci o experiență completă.
Folosim echipamente și tehnologii de ultimă generație, certificate CE și FDA precum Cooltech Define de la Coocon Medical - un echipament inovator care ajunge la -11° Celsius și are 4 aplicatori ce pot acționa simultan, asigurând cea mai bună eficiență și siguranță.

Prețul reflectă calitatea superioară a acestor echipamente, precum și pregătirea și dedicarea specialiștilor noștri. Vă recomandăm să acordați atenție următoarelor aspecte atunci când alegeți o clinică:

Recenzii online și feedback de la clienți
Calificări și certificări ale personalului
Standarde de igienă și siguranță
Consultație inițială și comunicare deschisă
Echipamente certificate folosite
Transparență financiară
Empatie din partea personalului

Alegerea pe baza acestor criterii vă poate asigura că veți primi servicii de cea mai bună calitate care merită investiția financiară.
Suntem deschiși să discutăm orice nelămuriri aveți pentru a vă convinge că serviciile noastre sunt potrivite pentru dumneavoastră.

Se recomandă să așteptați cel puțin 6 luni după operația de cezariană înainte de a face o procedură de criolipoliză.
Organismul are nevoie de refacere completă după efortul sarcinii și nașterii pentru a tolera bine procedura de criolipoliză și procesul inflamator asociat.

Ce spun clienții noștri

Nu ești sigură ce serviciu ți se potrivește?

Discută cu unul dintre experții noștri pentru a stabili ce tratament este potrivit pentru tine.
Consultație gratuită