Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Criolipoliza Cooltech Define

Începând cu: 747 lei

Slăbire localizată prin criolipoliza (înghețarea stratului adipos la -11 grade)

sau

Criolipoliza

Tratament criolipoliza pentru bărbați și femei cu criogen la Reinvent Fit

Îți dorești să ai parte de o sculptare a corpului într-o manieră ușoară și non invazivă? Te-ai săturat de toate acele metode convenționale care nu dau rezultate sau sunt extrem de dificil de realizat?

Alege redefinirea corporală în timp record cu Criolipoliză tratament pentru bărbați și femei cu Criogen la -11°C.
Slăbește rapid și remodelează-ți corpul în timp record cu Crio-Sculptarea Define!
Te tot lupți să slăbești în anumite zone ale corpului și parcă nicio metodă nu funcționează? Spune adio celor mai încăpățânate depozite adipoase cu Crio-Sculptarea Define, cunoscută ca liposucția non-invazivă!
Dacă ai depozite de grăsime care nu dispar indiferent de câte diete sau exerciții ai încerca, e timpul să alegi ceva nou și eficient.
Crio-Sculptarea Define este un concept nou dezvoltat, care folosește ultima tehnologie în materie de criolipoliză pentru a îndepărta straturile adipoase nedorite.

Te bucuri de slăbire localizată cu rezultate vizibile de la primele ședințe!
Cooltech Define este un concept Cocoon Medical, inovatori în industria internațională de remodelare corporală. Crio-Sculptarea Define are la bază un sistem unic de criosculptare ce reduce grăsimea din zone multiple ale corpului printr-o tehnică de răcire 360°, la o temperatură record de  -11°C.

Ce se întâmplă în timpul unui tratament de criolipoliză?

Așa cum se întâmplă de obicei în clinicile Re:Invent Fit, începem cu o analiză corporală în urma căreia stabilim zonele pe care vom acționa.
Ți se montează până la 4 aplicatori și vei aștepta 70 de minute, cât timp durează ședința. În acest timp, poți face ce vrei, atât timp cât păstrezi poziția de tratament.
În timp ce aplicatorii acționează, țesutul adipos este atras prin vacuum și este răcit în mod controlat la temperatura record de -11°C. Această temperatură provoacă o moarte controlată a celulelor adipoase și poți rămâne liniștit întrucât țesuturile înconjurătoare nu vor fi afectate în vreun fel.
Este dureroasă procedura?
Nu este, în primele 10 minute vei resimți o senzație de rece și posibil furnicături care vor dispărea pe măsură ce zona amorțește și … cam atât, în restul procedurii nu va mai exista niciun fel de disconfort.
După ședința de 70 de minute, se îndepărtează aplicatorii și se efectuează un masaj local care să repună în mișcare circulația sangvină. Senzația este ca atunci când îți masezi o zonă amorțită.

Când vei obține rezultatele dorite?
Este normal să ai o astfel de întrebare, așadar răspunsul este că magia se întâmplă după tratament, când grăsimea în exces este eliminată în mod natural, prin sistemul limfatic. Rezultatele sunt vizibile încă din primele 3-4 săptămâni de la efectuarea unei ședințe.

Criolipoliza abdomen, picioare, gusa, brate si genunchi pentru remodelare corporala

Dacă îți dorești să te simți cu adevărat bine în corpul tău, atunci apelează la criolipoliza pentru abdomen, picioare, gusa sau în oricare altă a corpului îți dorești să ai parte de rezultate vizibile fără durere.
Nu contează care parte a corpului tău vrei să arate pur și simplu sculptată.. Tratamentul prin criolipoliză funcționează în orice zona a corpului îți dorești să scapi de țesutul adipos, chiar și în cele mai sensibile zone precum tratament cu criolipoliza abdomen, picioare, gușă, brațe, coapse sau genunchi, în zona din spatele acestora.

Care sunt avantajele pe care ți le aduce criolipoliza sau Crio-Sculptarea?

  • Avantajul principal al Crio-Sculptării este timpul record de tratament pentru reconturarea întregului corp. Eliminarea țesutului adipos este mai eficient datorită temperaturii de -11°C iar datorită celor 4 aplicatori care lucrează simultan, și astfel poți ținti 8 zone pe corp în doar 2 ședințe a câte 70 de minute. Astfel, Crio-Sculptarea este o investiție inteligentă pe termen lung care îți oferă rezultate remarcabile de la prima ședință.
  • Față de ceilalți competitori de pe piață care pot elimina grăsimea până la 25% din zona țintită, tehnologia Cooltech Define elimină până la 60% din țesutul adipos.
  • Procedura se poate efectua pe orice zonă a corpului, inclusiv pe zonele sensibile ca gușa, axila și zona din spatele genunchiului.

Este un tratament non-invaziv și nedureros, care nu necesită timp de recuperare, 100% sigur și lipsit de riscuri. Dispozitivul respectă reglementările și standardele europene de sănătate și siguranță iar procedura de criolipoliza este aprobata de FDA.

Criolipoliză în București la Reinvent Fit – Redefinirea corpului cu criogen

Începe chiar acum să îți remodelezi corpul și să obții acel corp la care ai visat mereu, folosindu-te de un tratament nedureros de criolipoliză în București la clinica de remodelare corporală Re:invent Fit.

Pentru cine este potrivită Crio-Sculptarea?

  • Orice persoană care își dorește să își remodeleze întregul corp sau să elimine grăsimea localizată în anumite părți ale corpului, cu rezultate maxime într-un timp minim, poate beneficia de această tehnologie remarcabilă.
  • Se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și se poate folosi în deplină siguranță pe orice zonă a corpului. Aparatul este echipat cu 9 tipuri de aplicatori și șabloane de diagnostic, fiind o soluție sigură chiar și pentru zonele greu accesibile cu alte aparate.

Care sunt contraindicațiile Crio-Sculptării?
Crio-Sculptarea nu este recomandată în cazul în care suferi de anumite afecțiuni precum tulburările hepatice, coronariene, gastrice, probleme oncologice, boli infecțioase, ești însărcinată sau alăptezi.
Pentru lista completă de contraindicații, ne poți contacta direct.

1 recenzie pentru Criolipoliza Cooltech Define

  1. 5 out of 5

    Roxana Dobre

    Ma bucur tare mult ca am urmat sfatul doamnei Petronela sa incerc aceasta procedura. Am scazut deja 4 cm dupa prima sedinta la abdomen si astept sa fac si a doua sedinta. Ma ajuta foarte mult si recomandarile pe partea de nutritie si activitate fizica. Va multumesc pe aceasta cale!

Adaugă o recenzie

Remodelare corporala prin Criolipoliza Bucuresti ▷ Re:Invent FIT
Criolipoliza Cooltech Define
Începând cu: 747 lei

Rezervă procedura