ReInvent Fit Logo

Drenaj limfatic BTL Lymphastim

30 min - 60 min

Începând cu 120 lei

drenaj limfatic
PROGRAMARE

La revedere

  • retentie de apa.

  • picioare grele.

  • toxine.

Programare

Ajută-ti corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces, și celulita.

Cum funcționează

Sistemul limfatic uman este responsabil de eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator, dar și celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar.

Bolile și problemele sistemului limfatic determină de obicei umflături ale membrelor, dar și alte simptome.

Tehnologia de ultimă generație BLT Lymphastim acționează cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Manșoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigură un masaj delicat care încurajează circulația naturală a limfei prin corp.

La ce să te aștepți

La detoxifiere: Fluxul sporit de limfă ajută la eliminarea deșeurilor, grăsimii, și toxinelor din corp, facilitând detoxifierea.
La tonifierea pielii: Prin îmbunătățirea circulației și eliminarea toxinelor, această formă de terapie poate contribui la îmbunătățirea aspectului și elasticității pielii.
La îmbunătățirea sistemului imunitar: prin stimularea sistemului limfatic, acest tip de drenaj poate ajuta la consolidarea sistemului imunitar.
La Recuperarea după Exerciții Fizice: Această formă de drenaj poate ajuta la recuperarea rapidă după un antrenament intens, prin accelerarea eliminării acidului lactic.

Afecțiuni tratate
Retenția de apă
Detoxifiere
Limfedem
Recuperare fizică
Celulită

Prețuri și pachete

O ședință - presodrenaj BTL Lymphastim
Află mai multe despre pachetele noastre de întreținere disponibile pentru clienții care finalizează ciclul inițial de 4 sau 6 tratamente.
Drenaj limfatic BTL Lymphastim
120 lei
Pachet 10 ședințe
Află mai multe despre pachetele noastre de întreținere disponibile pentru clienții care finalizează ciclul inițial de 4 sau 6 tratamente.
Drenaj limfatic BTL Lymphastim
1000 lei

Sfaturi Pre-tratament

Sfaturi Post-tratament

Ai întrebări? Avem răspunsuri.

O ședință de drenaj limfatic cu BTL-6000 Lymphastim durează între 30 și 60 de minute, potrivit personalizării inițiale a tratamentului.

Pentru obținerea unor rezultate excelente, este recomandat să alegi un pachet de 10-12 ședințe, câte 3 pe săptămână.
Tratamentele sunt programate, de obicei, la fiecare 2 zile, iar pacienții observă rezultate vizibile după primele tratamente.

În anumite cazuri, presoterapia poate fi folosită pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor varicelor, dar acest lucru depinde de gravitatea varicelor. Ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice nou tratament.

Ce spun clienții noștri

Nu ești sigură ce serviciu ți se potrivește?

Discută cu unul dintre experții noștri pentru a stabili ce tratament este potrivit pentru tine.
Consultație gratuită