Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Drenaj limfatic BTL Lymphastim

Începând cu: 120 lei

Ajută-ti corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces, și celulita

sau

 

Drenaj limfatic BTL Lymphastim

 

Drenaj limfatic pentru a-ți ajuta corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și celulita

Cele mai dificile probleme cu care ne confruntăm dacă ne gândim la aspectul fizic sunt grăsimea în exces și celulita, dar acum poți alege procedura de drenaj limfatic pentru rezolvarea acestor probleme și pentru ca tu să arăți mai bine și să te bucuri de o calitate mai ridicată a vieții.

Ajută-ți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces, și celulita folosind o procedură ale cărei rezultate sunt vizibile încă de la primele ședințe. 

Ce este drenajul limfatic?

Drenajul limfatic sau presoterapia, adică masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate.

În medicina estetică este un element de bază, o metodă total nedureroasă, relaxantă și foarte eficientă, cu efect de slăbire rapidă, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei și cantității de apă acumulată în exces.

Presodrenajul este o tehnică plăcută de masaj care îmbunătățește metabolismul organismului, stimulează sistemul limfatic pentru detoxifiere și susține transferul de grăsime eliberat pe parcursul altor tratamente (de exemplu radiofrecvența corporală sau criolipoliza) la nivelul sistemului limfatic.

Pentru cine este drenajul limfatic?

 • Dacă suferi de așa-numitul sindrom de “picioare obosite”, acest tratament este pentru tine.
 • La fel de util este și dacă porți tocuri înalte sau dacă desfășori activități stând în picioare. Este o procedură care îți îmbunătățește circulația (pentru a preveni venele varicoase) și acționează asupra umflării inestetice a picioarelor.
 • Dacă ai celulită și îți dorești o piele mai netedă, fără gropițe de grăsime, atunci BTL-6000 Lymphastim este o alegere non-invazivă și eficientă de tratament care se concentrează pe drenaj limfatic și pe stimularea  circulației sanguine.

BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat, cu rezultate vizibile imediat și 100% sigur.

De ce să alegi drenajul limfatic?

 • Pentru că îți îmbunătățește circulația sanguină și pentru că în acest mod te simți mai bine
 • Pentru că scapi de toxinele din organism, atât de dăunătoare sănătății
 • Pentru că diminuarea celulitei ajunge chiar până la eliminare, iar tu nu mai eviți plaja sau alte locuri în care se poartă costumul de baie ori tricouri cu mâneca scurtă
 • Pentru că pielea ta va fi mai catifelată
 • Pentru că vei scăpa de senzația de picioare grele și pentru că vei combate retenția de apă

Purifică-ți organismul chiar azi! 

Cum funcționează drenajul limfatic cu BTL Lymphastim?

Sistemul limfatic uman este responsabil de eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator, dar și celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar.

Bolile și problemele sistemului limfatic determină de obicei umflături ale membrelor, dar și alte simptome.

Tehnologia de ultimă generație BLT Lymphastim acționează cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Manșoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigură un masaj delicat care încurajează circulația naturală a limfei prin corp.

Descoperă beneficiile drenajului limfatic cu BTL  Lymphastim-6000 TopLine 12

Presoterapia BLT Lymphastim ajută la accelerarea procesului de vindecare naturală a corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.

De asemenea, tonusul este mult îmbunătățit, iar pacientul își redobândește energia și se elimină cantitatea de apă care se stochează de obicei în membrele inferioare.

S-a demonstrat, de asemenea, că ajută stimularea circulației celor care suferă de circulație deficitară la nivelul mâinilor și picioarelor și poate ajuta în prevenirea varicelor.

Acum este timpul să pierzi din greutatea corporală, să-ți elimini apa din corp și toxinele care îți fac atât de mult rău! Alege drenajul limfatic pentru că meriți să fii bine!

Ce simți în timpul unei ședințe de drenaj limfatic la clinicile Re:InventFIT din București?

Vino la clinicile noastre din București pentru ședințe de drenaj limfatic ce folosesc tehnologia BTL Lymphastim care are două camere separate, poziționate în jurul membrelor tale, și care arată ca niște pantaloni gonflați mari. Aceste camere se vor umfla și se vor dezumfla treptat, începând de la glezne, deplasându-se către partea superioară a coapselor, pentru a crește circulația sângelui și fluxul limfatic. Este o senzație relaxantă, iar de obicei mulți clienți preferă să se bucure și de un tratament facial în timpul presoterapiei.

Presoterapia BTL Lymphastim nu este dureroasă, iar la Re:invent FIT monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament?

O ședință de drenaj limfatic cu BTL-6000 Lymphastim durează între 30 și 60 de minute, potrivit personalizării inițiale a tratamentului.

De câte ședințe am nevoie?

Pentru obținerea unor rezultate excelente, este recomandat să alegi un pachet de 12 ședințe, câte 3 pe săptămână.

Tratamentele sunt programate, de obicei, la fiecare 2 zile, iar pacienții observă rezultate vizibile după primele tratamente.

Alege un pachet de ședințe de drenaj limfatic la București, la clinicile noastre Re:invent FIT, pentru a scăpa de apa și kilogramele în exces și pentru a fi mai sănătos!

Care sunt rezultatele obținute în urma drenajului limfatic cu BTL Lymphastim?

În urma studiilor clinice efectuate pentru terapia BTL Lymphastim s-au observat o serie de rezultate imediate, inclusiv o stare generală de bine, îmbunătățirea tonusului general și eliminarea kilogramelor în plus.

BTL Lymphastim este un tratament care se poate folosi singur sau combinat cu diferite tratamente corporale deoarece elimină mai rapid celulele de grăsime distruse în urma acestor terapii corporale.

Drenajul limfatic de ultimă generație este, de asemenea, indicat ca și procedură standard de recuperare după liposucția chirurgicală, contribuind la redobândirea tonusului pielii și a celui muscular.

*** Bineînțeles că rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau pacientă în parte.

Află în ce situații este contraindicat drenajul limfatic

Este important să cunoști când este contraindicată această procedură, pentru evitarea unor neplăceri. Iată care sunt aceste contraindicații:

 • Persoanele cu dispozitiv metalic sau implant nu pot beneficia de presoterapie.
 • De asemenea, femeile care sunt însărcinate nu pot fi supuse acestui tratament.
 • În caz de prezență a stimulatorului cardiac (pacemaker)
 • Dacă suferi de insuficiență cardiacă, probleme circulatorii grave sau tromboembolism
 • Procese tumorale
 • Plăgi (răni) deschise

Pentru rezultate rapide, sigure și fără efecte adverse, drenajul limfatic este procedura potrivită pentru tine dacă nu faci parte din categoriile persoanelor cărora le este contraindicat tratamentul.

Este drenajul limfatic pentru picioare sau alte zone ale corpului, sigur pentru tine?

Tehnologia utilizată pentru drenajul limfatic pentru picioare sau alte părți ale corpului de aparatul de ultimă generație BTL-6000 Lymphastim este 100% sigură. Aceleași terapii sunt utilizate la scară largă în medicina sportivă recuperatorie, de prevenție sau ameliorare a durerii, fiind aprobată de FDA.

Certificarea FDA este una dintre cele mai riguroase din lume, obținerea acesteia fiind dificilă deoarece este acordată pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice care au loc pe durată îndelungată. Iar efortul financiar pe care îl presupune și-l permit doar companiile cu reputație.

La Re:invent FIT folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecărei persoane

Vino și tu la Re:invent FIT București pentru o ședință de consultanță la cabinetul pentru drenaj limfatic sau pentru orice alt tratament de remodelare corporală!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drenaj limfatic BTL Lymphastim”

drenaj limfatic presodrenaj
Drenaj limfatic BTL Lymphastim
Începând cu: 120 lei

Rezervă procedura