Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Epilare definitiva cu cel mai puternic laser – PrimeLase Excellence

Începând cu: lei

sau

Epilare Definitiva cu Laser

cu cel mai puternic laser PrimeLase HR Excellence

Descoperă cea mai eficientă epilare definitivă cu laser cu dispozitivul PrimeLase HR Excellence

Îți dorești să ai parte de cele mai rapide rezultate la epilare definitivă cu laser? Obține-le în câteva ședințe cu PrimeLase HR Excellence, cel mai puternic dispozitiv de epilare definitivă al momentului!
PrimeLase HR Excellence te ajută să obții rezultatele dorite într-un timp mai scurt decât celelalte dispozitive, fără durere, ore pierdute lunar la salon și la costuri reduse.

Ce presupune epilarea definitivă cu PrimeLase HR Excellence?

Dispozitivul PrimeLase HR Excellence produce o lumină foarte intensă, de o culoare specifică, numită lungime de undă, care încălzește în mod selectiv pigmenții din folicul de păr evitând în același timp alte porțiuni ale pielii.
Este capabil să trateze uniform o zonă mare de piele la fiecare pulsație, datorită celor 4 lungimi de undă diferite, ceea ce rezultă în mai puține ședințe și rezultate mai rapide.
Dispozitivul încorporează 4 tipuri diferite de laser: laser Alexandrite, laser Diodă, laser Nd:Yag și laser mix. Aceste 4 lungimi de undă diferite asigură o epilare definitivă perfectă indiferent de culoarea pielii și grosimea firului de păr, lucru pe care alte dispozitive de epilare nu îl pot realiza.

Ședințe profesionale ca la salon de epilare definitivă cu laser diodă la clinica Reinvent Fit

Alege să te bucuri de ședinte profesionale ca la salon de epilare definitivă cu laser diodă full body în Clinica noastră, dar mult mai avansate. Îți oferim o procedură eficientă ce îți garantează nu doar rezultate uimitoare și rapide, dar și aparatură de ultimă generație ce va cauza mai puțină durere.
Alege să ai parte de o multitudine de avantaje atunci când vorbim despre epilare, indiferent de zona corpului pe care o preferi.
Iată doar câteva dintre acestea:

 • Rezultate mai bune în mai puține ședințe, comparativ cu alte dispozitive, datorită tehnologiei moderne, care încorporează 4 tipuri de laser
 • Confort crescut în timpul epilării datorită tehnologiei de răcire a pielii, care menține suprafața pielii răcoroasă în timp ce energia laserului ajunge adânc în folicul. Majoritatea dispozitivelor de pe piață nu au incorporată această tehnologie, așa că sunt nevoite să reducă energia utilizată a laserului pentru a proteja pielea, ceea ce rezultă în mai multe ședințe și costuri mai mari.
 • Epilare eficientă și protecție crescută pentru piele datorită tehnologiei USP (Ultra Short Pulse) dezvoltată de Cocoon Medical, dispozitivul permite atingerea temperaturii optime care distruge firul de păr după primele 3 milisecunde, fără a afecta țesutul înconjurător.
 • Îmbunătățește calitatea pielii prin îndepăratea eficientă a firelor de păr crescute în piele și rezolvă problemele cu foliculita și hirsutismul sau hipertricoza (pilozitatea excesivă).
 • Mai puțin timp alocat și mai puțin ședințe. Fiind cel mai rapid dispozitiv de epilare definitvă din piață, datorită ratei de repetiție a pulsațiilor laser, cât și mărimilor diferite de aplicatori pentru un tratament ultrapersonalizat,  PrimeLase HR Excellence scurtează major timpul procedurii.
 • Epilarea este complet nedureroasă datorită sistemului incorporat de răcire “crystal freeze”, care ajustează temperatura generată de lumină la nivelul pielii.

Este o metodă 100% sigură. Dispozitivul este aprobat de către FDA, îndeplinind standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

Epilare definitivă facială, inghinal, mustață și alte zone ale corpului

Descoperă frumusețea pielii tale pe întreg corpul indiferent că ești bărbat sau femeie, pentru că epilarea definitivă prin PrimeLase Excellence o aparatură perfprmantă care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.
Acest tip de procedură poate fi folosită pe toate tipurile de piele și pe tot parcursul anului, fiind sigură inclusiv pentru pielea bronzată. De asemenea, este eficientă și pentru firele de păr reziduale, foarte subțiri, pe care alte tratamente nu le pot elimina.

Poate fi folosită pe orice zonă a corpului sau a feței, așadar la clinica noastră te bucuri de epilare definitivă inghinal, mustață, facială, picioare, zona intimă, sprâncene, subraț, brațe, gambe.

Epilare definitivă cu laser pentru bărbați: barbă, perciuni, abdomen și alte zone ale corpului

Și bărbații își doresc să arate bine, iar epilarea definitivă cu laser pentru bărbați cu dispozitivul PrimeLase HR Excellence este una dintre cele mai ușoare și non invazive proceduri.
Indiferent de zona corpului pe care îți dorești să o epilezi, la Re:invent Fit îți oferim epilare definitivă barbă, perciuni, abdomen, spate, gambe sau orice altă zonă a corpului vrei să arate pur și simplu perfect.

Salon epilare definitivă cu laser în București la Clinica Reinvent Fit pentru femei și bărbați

Este timpul să ai parte de aspectul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, indiferent că ești femeie sau bărbat.
Dacă cauți un salon de epilare definitvă cu laser în București pentru femei și bărbați, la Clinica Re:invent Fit te bucuri de rezultate vizibile și de durată, fără durere și de un aspect al pielii uimitor.
Ne folosim în procedurile noastre de laserul Prime LaserExcellence care îți oferă mult mai mult decât orice ai experimentat deja.

Cum te pregătești pentru prima ședință de epilare cu laserul PrimeLase Excellence?
Vei primi toate indicațiile necesare de la specialistul Re:Invent Fit, înainte de fiecare ședință.
Îți recomandăm exclusiv epilarea cu aparatul de ras înainte de tratament, pentru că laserul nu face distincție între părul deasupra pielii și cel de sub piele.
Va trebui să eviți expunerea directă la soare în zilele dinainte și de după epilare.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe de epilare definitivă?

La prima ședință, specialistul Re:Invent Fit verifica zona ce urmează a fi tratată pentru a se asigura că este într-o condiție optimă. Apoi, după ce va testa o mică porțiune de piele pentru a verifica răspunsul acesteia la laser, va continua cu restul ariei ce urmează a fi epilată. Pentru un contact perfect cu pielea, va aplica un strat de gel incolor, conductor de ultrasunete.
În funcție de factori precum tipul pielii, culoarea și densitatea părului, specialistul va selecta opțiunea potrivită ca procedura să fie una cât mai sigură și eficientă.

Când vei obține rezultatele dorite?

Datorită performanței PrimeLase Excellence de a furniza energie ridicată direcționată în mod specific către foliculul de păr, vei putea obține rezultatele dorite în doar 6-8 săptămâni versus 8-12 săptămâni în cazul altor dispozitive de epilare definitivă.
Durata între ședințe depinde de mai mulți factori, dar, în general, este de aproximativ 8 săptămâni.
Pentru majoritatea persoanelor, PrimeLase HR Excellence reduce cu peste 75% pilozitatea încă de la prima ședință.*
*Părul nu cade imediat după prima ședință de epilare, ci după circa 14 zile de la data epilării.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive?

 • Epilarea definitivă cu PrimeLase HR Excellence este contraindicată în cazul infecțiilor, plăgilor deschise, ulcerațiilor sau altor afecțiuni care cresc sensibilitatea pielii la lumină.
 • Tratamentele de epilare cu laser sunt contraindicate și în cazul femeilor gravide sau care alăptează, deoarece modificările hormonale pot declanșa reacții nedorite în corp.

2 recenzii pentru Epilare definitiva cu cel mai puternic laser – PrimeLase Excellence

 1. 5 out of 5

  Ioana Ese

  O echipă profesionistă care mi-a adus rezultatele pe care nu le-am avut în alte clinici

 2. 5 out of 5

  Daniela Ilie

  Vă mulțumesc! Sunt foarte mulțumită de rezultate și de căldura cu care m-ați primit.

Adaugă o recenzie

Epilare definitiva laser dioda la Reinvent
Epilare definitiva cu cel mai puternic laser – PrimeLase Excellence

Rezervă procedura