ReInvent Fit Logo

Epilare definitivă – PrimeLase HR Excellence

15 min - 180 min

Începând cu 127 lei.

Epilare_definitiva_Primelase_HR_Excellence_Reinvent_Fit
PROGRAMARE

Adio

  • ceară depilatoare.

  • aparat de ras.

  • epilator clasic.

Programare

Scapă de părul nedorit cu laserul diodă Primelase HR Excellence.

Cum funcționează

Prin intermediul unor impulsuri precise de laser, energia luminoasă este direcționată către foliculii de păr, vizând în special melanina din aceștia. Această energie este convertită în căldură care deteriorează foliculul, împiedicând astfel creșterea ulterioară a părului.

De ce o iubim

Pentru ca este o modalitate sigură și eficientă de a scăpa de păr - fără durerea sau inconvenientul altor metode precum epilarea cu ceară. Și după prima serie de ședințe, ai nevoie doar de întreținere de 1-2 ori pe an pentru o piele netedă, fără păr.

Ce tratează
Părul nedorit
Foliculita

Prețuri și pachete

Epilare definitivă fullbody
La noi fullbody e pe bune ( absolut tot corpul )

1 ședință

1497 lei

8 ședințe

5800 lei
Inghinal

1 ședință

347 lei

8 ședințe

1697 lei
Mustață

1 ședință

127 lei

8 ședințe

697 lei
Linie Bikini

1 ședință

197 lei

8 ședințe

1097 lei

Sfaturi Pre-tratament

Sfaturi Post-tratament

Ai întrebări? Avem răspunsuri.

Ca un punct de referință, se recomandă 8 ședințe la un interval de 6-8 săptămâni, dar în anumite cazuri pot fi necesare până la 12 ședințe.
După finalizarea tratamentului, este recomandată o ședință de întreținere o dată la 8-12 luni.
Reține că rezultatele variază de la o persoană la alta, iar părul este în general redus cu 85-90%, nu 100%. Numeroși factori, cum ar fi vârsta, dieta, tipul de păr și piele, precum și anumite afecțiuni endocrinologice, pot influența rezultatele tratamentului.

După tratamentul cu laser, părul pare să continue să crească, dar acesta este doar un proces de expulzare naturală. Acest lucru se întâmplă pentru că tratamentul cu laser distruge foliculul părului, iar părul „moare” și este eliminat treptat de către organism în următoarele 10-14 zile. În acest interval, firele de păr se vor desprinde treptat și pot fi ajutate prin exfoliere blândă.
Rezultatele concrete încep să fie vizibile după aproximativ 8 săptămâni - vei observa că părul crește mai lent, devine mai fin și mai subțire.
Cu toate acestea, rezultatele variază de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori, precum tipul de păr, tipul de piele și ciclul de creștere al părului. Este important să continui cu ședințele de tratament pentru a menține și îmbunătăți rezultatele.

Da, se poate face și terapeutul va evita sau proteja zonele cu tatuaje pentru a preveni eventualele probleme (precum arsuri sau alte leziuni ale pielii)

În general, epilarea cu laser nu este considerată dureroasă, însă poate cauza un anumit disconfort ce poate varia considerabil în funcție de sensibilitatea individuală la durere a fiecărei persoane.
În timpul procedurii, terapeutul va avea grijă să verifice confortul tău și poate ajusta setările echipamentului pentru a maximiza atât confortul, cât și eficacitatea tratamentului.
Îți recomandăm să te programezi la ședințele de epilare cu laser în perioade când te simți odihnită și confortabilă întrucât în anumite perioade, cum ar fi menstruația, sau atunci când ești foarte obosită, sensibilitatea ta este mai crescută iar procedura poate fi percepută ca fiind mai inconfortabilă.

Da, cu toate acestea, pentru a preveni afectarea negativă și pentru a diminua riscul de arsuri, alunițele și alte afecțiuni ale pielii, cum ar fi nevii pigmentari, vor fi evitate și protejate pe durata procedurii de epilare cu laser. Aceasta se poate face utilizând un creion dermatograf sau plasturi.
Pe de altă parte, în cazul zonelor cu pistrui, nu există contraindicații pentru realizarea tratamentului de epilare cu laser.

Da, se poate face și terapeutul va evita sau proteja zonele cu tatuaje pentru a preveni eventualele probleme (precum arsuri sau alte leziuni ale pielii)

- Reacții ale pielii: După tratament, este normal ca pielea să fie ușor roșie sau inflamată, cu o senzație ușoară de căldură sau chiar o usturime.
Acestea sunt reacții temporare la tratament și ar trebui să se diminueze în decurs de câteva ore până la o zi.
Poți folosi apa termală sau ulei/cremă cu aloe pentru a calma zona.
- Caderea părului: Deși efectele tratamentului cu laser nu sunt imediate, vei observa că părul începe să cadă în următoarele zile sau săptămâni. Acesta este un semn al succesului procedurii, întrucât laserul a reușit să distrugă foliculii piloși în faza de creștere.

Epilarea cu laser dioda, este considerată o procedură sigură, în special atunci când se utilizează echipamente premium, aprobate și certificate de CE și FDA, precum Primelase HR Excellence.
Pe lângă disconfortul temporar există câteva potențiale riscuri precum:
- hiperpigmentare sau hipopigmentare - În cazuri rare, fiind de obicei temporare și mai probabile la persoanele cu pielea mai închisă.
- arsuri sau blistere - este extrem de redus datorită experienței îndelungate a terapeuților noștrii în tratamentele de epilare definitivă cât și în utilizarea corectă a echipamentul Primelase HR Excellence (fiind certificați pentru a putea lucra cu el)

De reținut faptul că acestea sunt rare și pot fi minimizate prin urmarea cu atenție a instrucțiunilor de îngrijire înainte cât și după procedură.

Ce spun clienții noștri

Nu ești sigură ce serviciu ți se potrivește?

Discută cu unul dintre experții noștri pentru a stabili ce tratament este potrivit pentru tine.
Consultație gratuită