ReInvent Fit Logo

Preime Dermafacial

30 min - 60 min

Începând cu 400 lei

PROGRAMARE

La revedere

  • riduri fine.

  • ten îmbătrânit.

  • puncte negre.

Programare

Transformă-ți tenul cu tehnologie avansată pentru o piele impecabilă.

Cum funcționează

Préime DermaFacial combină cinci tehnologii avansate pentru un tratament facial complex. Inițial, curăță și exfoliază pielea, reducând porii și îmbunătățind textura. Ulterior, tonifică și stimulează producția de colagen și elastină pentru a reduce ridurile. Rejuvenarea este intensificată prin inducerea unor micro-leziuni controlate care stimulează regenerarea naturală. Finalmente, pielea este hidratată și hrănită profund, absorbind eficient substanțele active.

La ce să te aștepți

După tratamentul Préime DermaFacial, vă puteți aștepta la o piele vizibil mai hidratată și luminoasă. Ridurile și liniile fine vor fi diminuate, conferind un aspect mai tânăr și odihnit. Pielea va fi mai fermă, cu un tonus îmbunătățit și contururi faciale mai definite. De asemenea, tratamentul ajută la combaterea acneei și a pielii obosite, revitalizând tenul. Beneficiile includ și o absorbție îmbunătățită a produselor de îngrijire aplicate ulterior.

Afecțiuni tratate
riduri fine
ten îmbătrânit

Prețuri și pachete

Pachet 1
Află mai multe despre pachetele noastre de întreținere disponibile pentru clienții care finalizează ciclul inițial de 4 sau 6 tratamente.

Sfaturi Pre-tratament

Sfaturi Post-tratament

Ai întrebări? Avem răspunsuri.

În funcție de tipul de tratament ales o ședință durează între 30 și 60 de minute.

Nu, tratamentul este confortabil și non-invaziv.

Ședințele se vor efectua la fiecare 2 săptămâni pentru primele 4-6 tratamente, ulterior este suficient un singur tratament de întreținere lunar.

Rezultatele sunt vizibile imediat după ședință dar ele se vor consolida pe parcursul tratamentului complet după 4-6 ședințe.

Da, tratamentul va fi personalizat pentru tine iar platforma Preime Dermafacial ne permite să lucrăm personalizat pentru orice tip de piele.

În afară de o ușoară roșeață imediat după ședință nu sunt alte efecte secundare.

Nu ești sigură ce serviciu ți se potrivește?

Discută cu unul dintre experții noștri pentru a stabili ce tratament este potrivit pentru tine.
Consultație gratuită