Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Rejuvenare faciala

Începând cu: 450 lei

Linii fine reduse cu 90%, piele mai fermă cu 80%

Tratamentul de rejuvenare facială non-invaziv Venus 4D Diamond Polar™ îți ajută pielea să reîntinerească, să se tonifieze după doar câteva ședințe.
sau

Rejuvenare Faciala

Bucură-te de o piele mai tânără cu Venus 4D Diamond Polar™. Alege rejuvenarea facială

Cine nu-și dorește să arate mai bine? Să aibă un aspect fizic mai plăcut, mai tânăr? Dacă vrei să-ți reduci liniile fine cu 90%, tratamentul de rejuvenare facială este alegerea perfectă pentru tine. Fiind non-invaziv, Venus 4D Diamond Polar™ îți ajută pielea să întinerească și să se tonifieze după doar câteva ședințe.

De ce să optezi pentru acest tratament?

Iată de ce este recomandat acest tratament, pe care îl poți solicita și tu cu încredere la clinicile noastre Re:Invent FIT, din București:

 • Ovalul facial ți se remodelează și redefinește într-un mod de care vei fi extrem de încântată
 • Se produce restaurarea tridimensională a dermului
 • Se reface structura și densitatea pielii pentru ca pielea ta să fie mai fermă, mai tonifiată și să-și redobândească elasticitatea cu până la 80%
 • Se generează și se amplifică efectul de piele „cărnoasă”
 • Ți se îmbunătățește tonusul pielii, iar efectul este o piele ce debordează de vitalitate și de un aspect reîmprospătat
 • Este tratamentul optim pentru redensificarea pielii de pe frunte și netezirea ridurilor din jurul gurii pentru un contur atrăgător
 • Țesuturile cunosc o regenerare accentuată
 • Se restructurează colagenul, iar efectul pe care îl observi este un chip întinerit și frumos
 • Pungile și cearcănele se reduc substanțial, iar liniile fine ale pielii sunt reduse cu 90%

Iată de ce tratamentul de rejuvenare facială este perfect pentru tine, dacă te confrunți cu o piele lipsită de fermitate, fără tonus, cu riduri fine.

Știm că aspectul îmbătrânit al feței este dat în primul rând de riduri, acele linii clare care brăzdează fața unei persoane în vârstă, rezultatul natural al procesului de îmbătrânire.
În al doilea rând, pielea lăsată, fața care și-a pierdut din volum, adaugă ani buni peste cei din buletin, iar acest lucru se întâmplă indiferent de vârstă, mai ales atunci când intervin modificări bruște ale greutății corporale.
Vestea bună este că prin cele mai eficiente metode și dispozitive medicale putem modifica aspectul și calitatea pielii. Radiofrecvența facială Venus 4D Diamond Polar™ face minuni în tratamentul de rejuvenare facială, ștergând ani de pe fața pacientului.

Care sunt beneficiile pentru tine ale acestui tratament ce utilizează Venus 4D Diamond Polar™?
Este unul din cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în ștergerea liniilor fine și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii.
Tratamentul de rejuvenare facială non-invaziv Venus 4D Diamond Polar™ îți ajută pielea să întinerească și să se tonifieze după doar câteva ședințe. Vei obține rezultate excelente rapid și eficient, fără durere, fără intervenții chirurgicale și fără să-ți întrerupi activitățile tale obișnuite.
Studiile clinice au demonstrat faptul ca procedura poate să reducă numărul de linii fine cu 90%, că tonifiază pielea de pe față și corp și că-i redă elasticitatea cu până la 80%. Radiofrecvența facială stimulează în profunzime țesuturile moi de sub piele, ceea ce facilitează vindecarea prin producerea de colagen ca și reacție naturală la undele de radiofrecvență.
Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament facial non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, tonifia și îmbunătăți aspectul pielii, folosind tehnologia Venus 4D™, cu rezultate imediate și de lungă durată.
Radiofrecvența facială are efect nu numai asupra ridurilor și liniilor fine, ci și asupra pielii, efectul fiind tonifierea acesteia. Astfel se obține un aspect mai tânăr, un efect de lifting fără intervenție chirurgicală. Acest dispozitiv este aprobat de Health Canada și de FDA (Food and Drug Administration).
Tratamentul revoluționar Venus 4D Diamond Polar™ stimulează producția de colagen la nivelul feței, te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi, reduce liniile fine din jurul nasului și ale gurii, tonifiază pielea lăsată de sub pomeți pentru un contur mai ferm al feței, reduce grăsimea, eliminând bărbia dublă și tonifiază pielea lăsată din zona gâtului.

Șterge-ți câțiva ani de pe chip în mod plăcut și nedureros cu ajutorul tratamentului de rejuvenare facială!

Cum funcționează radiofrecvența medicală utilizată de Venus 4D Diamond Polar™?

Este important pentru fiecare dintre noi să știm cum funcționează aceste tehnici și ce rezultate au.
Venus 4D Diamond Polar™ folosește radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice și un anumit tip de vacuum pentru a produce căldură sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea în mod natural a fibrelor de colagen și elastină din piele, în timp ce grăsimea scade în volum.
Când fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumită cantitate de căldură, structura lor se modifică și se contractă, iar efectul imediat este o piele mai fermă în zona tratată. Câmpurile electromagnetice ajută la oxigenarea și circulația sângelui și asimilarea nutrienților, iar pielea devine mai fină, mai luminoasă, cu un aspect mai tânăr, astfel, tratamentul de rejuvenare facială fiind extrem de benefic pentru tine.
Radiofrecvența multi-polară utilizează un algoritm complex pentru a furniza o încălzire volumetrică și o energie omogenă la adâncimi multiple ale țesuturilor pielii, permițând acumularea rapidă și sigură a căldurii și menținerea ușoară a temperaturii terapeutice pe tot parcursul tratamentului. Efectul radiofrecvenței este amplificat de câmpurile electromagnetice pulsate, un mecanism non-termic emis prin electrozii aplicatorului.
Prin intermediul procesului sinergic, radiofrecvența facială încălzește și stimulează direct fibroblastele, în timp ce câmpurile  electromagnetice pulsate promovează angiogeneza și induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de creștere FGF-2, rezultând o sinteză crescută de colagen.
Venus 4D Diamond Polar™ este un dispozitiv medical complex, care combină trei tehnici inovative ale căror rezultate spectaculoase atât în rejuvenarea facială, cât și în remodelarea corporală și reducerea celulitei au fost demonstrate științific.

Află și tu cum funcționează acest tratament care te surprinde plăcut cu rezultate excelente!

Ce simți în timpul tratamentului de rejuvenare facială Venus 4D Diamond Polar™?

Nu doar că acest tratament este complet nedureros, ci este asemănat deseori cu un masaj facial confortabil. Mulți dintre pacienții și pacientele noastre susțin că tratamentul facial se simte ca un masaj cu pietre calde și mulți dintre ei chiar adorm în timpul procedurii.
În timpul tratamentului de rejuvenare facială Venus 4D Diamond Polar™, unul dintre profesioniștii noștri ajustează în mod corespunzător setările dispozitivului în funcție de zona tratată. Se aplică un gel pe piele și apoi se fac mai multe treceri cu aplicatorul specific peste zona țintă, pentru a crește temperatura pielii și a declanșa restructurarea colagenului și rejuvenarea facială.
La Re:invent FIT monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Beneficiază și tu de un tratament de rejuvenare față pentru a profita de acele momente în care privirile sunt ațintite asupra ta!

Piele fermă și riduri diminuate în doar 15 minute de tratament de rejuvenare față

O ședință de tratament de rejuvenare față cu ajutorul radiofrecvenței medicale durează în jur de 15 – 30 de minute, în funcție de zona tratată. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar, de obicei, sunt recomandate în jur de 8 – 12 ședințe la un interval de 7 zile pentru a obține o față întinerită, cu contururi ferme, fără piele lăsată.

Profită de o consultație gratuită pentru a stabili programul de tratament personalizat de rejuvenare facială!

Liftingul pielii cu Venus 4D Diamond Polar™, fără disconfort și fără perioadă de repaus

Aplicatorul DiamondPolar™ oferă un tratament non-invaziv pentru liftingul pielii, sigur pentru toate tipurile de piele, pentru față, gât și zonele gâtului greu accesibile.
Fără cel mai mic disconfort și fără perioadă de repaus, plasarea unică a electrozilor aplicatorului poate trata ochii, pielea lăsată inclusiv de pe porțiunile mici ale corpului.
Folosind tehnologia brevetată (MP)², Venus DiamondPolar™ utilizează radiofrecvența multi-polară și câmpurile magnetice cu pulsuri care produc pe piele o matrice de căldură terapeutică.
Aceasta provoacă reacție termică în țesut, stimulează răspunsul natural de vindecare a corpului, determinând astfel liftingul, redensificarea pielii, netezirea liniilor fine, dar și reducerea ridurilor.

Venus 4D Diamond Polar™ poate fi urmat de talasoterapie facială organică, inclusiv exfoliere decolteu, masaj pentru calmarea feței și mască pentru calmarea, hidratarea și detoxifierea pielii.

Ce rezultate obții în urma tratamentului de rejuvenare facială cu Venus 4D Diamond Polar™?

Venus 4D Diamond Polar™ este unul dintre dispozitivele preferate din clinicile estetice și de remodelare corporală din întreaga lume, cumulând peste 3.000.000 de tratamente realizate anual datorită rezultatelor spectaculoase pe care reușește să le ofere pacienților care aleg această procedură.
Rezultatele tratamentului de rejuvenare facială sunt vizibile, profunzimea ridurilor fiind mult estompată, iar pielea dobândește un aspect tânăr, mai ferm și mai luminos.
Studiile clinice au evidențiat faptul că Venus 4D Diamond Polar™ reduce numărul de linii fine cu până la 90% și reface elasticitatea pielii cu până la 80%.
Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, moștenirii genetice, vârstei și stării generale de sănătate, mulți dintre pacienții și pacientele noastre observă îmbunătățiri chiar și după prima ședință de radiofrecvență.
În general, rezultatele sunt mai evidente după finalizarea celei de-a 8-a ședințe. Cu toate acestea, rezultatele se văd gradual și se consolidează cu fiecare ședință în parte; de aceea este importantă respectarea intervalului recomandat de către specialiștii Re:Invent FIT.
La câteva săptămâni după finalizarea unei ședințe complete de tratament se vor vedea efectele finale.
Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Observă și tu rezultatele acestui tratament minune direct pe pielea ta!

Care sunt contraindicațiile procedurii de rejuvenare facială

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate și pentru evitarea unor neplăceri, este bine să cunoști care sunt contraindicațiile acestui tratament:

 • Persoanelor cu implant metalic, celor care suferă de epilepsie, infecții acute ale pielii, eczeme, cancer sau herpes facial, precum și persoanelor cu placă dentară sau știft dentar le este contraindicată radiofrecvența medicală.
 • Pentru că nu s-au efectuat suficiente studii pentru a demonstra siguranța procedurii în cazul femeilor însărcinate, nici femeile gravide sau care încă alăptează nu au voie să urmeze acest tratament de rejuvenare față.

Este radiofrecvența medicală utilizată de Venus 4D Diamond Polar™ sigură?

Tehnologia utilizată de Venus 4D Diamond Polar™ este de ultimă generație, aprobată FDA, testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung.
Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece este acordată foarte dificil, neapărat pe baza dovezilor științifice obținute în urma studiilor și cercetărilor clinice întinse pe mai mulți ani, a unor teste mai mult decât exigente. Efortul financiar implicat este undeva la ordinul milioanelor de dolari, sume pe care doar companiile serioase și le permit.
La Re:Invent FIT folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

*Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile fiecărei persoane

Consideri că ți-am spus tot ce este necesar să știi pentru a alege un tratament de rejuvenare facială care să-ți ofere o piele mai fermă, mai tânără și mai tonifiată?

Alege acest tratament pentru strălucirea chipului tău și contactează-ne pentru stabilirea unei ședințe inițiale de stabilire a tratamentului personalizat de rejuvenare față!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rejuvenare faciala”

Rejuvenare Faciala
Rejuvenare faciala
Începând cu: 450 lei

Rezervă procedura