ReInvent Fit Logo

Venus Legacy™ Radiofrecventa Corporala

30 min - 60 min

Începând cu 147 lei

venus legacy
PROGRAMARE

La revedere

  • celulită.

  • piele lăsată.

  • grăsime încăpățânată.

Programare

Spune adio celulitei cu radiofrecvența medicală Venus.

Cum funcționează

Folosim tehnologia radiofrecvenței multipolare, ce produce un câmp electromagnetic. Acest câmp provoacă o agitație a moleculelor de apă din țesutul adipos, generând astfel căldură.
Încălzim țesutul adipos, la o temperatură constantă între 38-42 de grade Celsius, pentru a stimula procesul de neocolagenizare și neoelastinizare, ceea ce conduce la refacerea fibrelor de colagen și elastină din piele.
De asemenea, căldura destabilizează celulele grase, facilitând astfel eliminarea lor, și, în același timp, producem și o vasodilatație locală ce îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, ajutând la detoxifierea țesuturilor.

La ce să te aștepți

Te poți aștepta să vezi o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii. Aceasta va fi mai fermă, mai tonifiată și mai netedă.
Tratamentul reduce depunerile de grăsime și elimină celulita, oferind un aspect mai sculptat, mai tânăr.
Beneficiile includ și o îmbunătățire a structurii și elasticității pielii, o reducere a circumferinței taliei și accelerarea regenerării colagenului.

Aspecte adresate
Celulită
Piele lăsată
Grăsime localizată
Riduri

Prețuri și pachete

Ședință individuală
Descoperă puterea remodelării cu radiofrecvență! Testează o ședință individuală și simte cum Venus Legacy îți poate transforma corpul.

Ședință de test - 30 minute

147 lei

Ședință - 30 de minute

450 lei

Ședință - 60 de minute

650 lei
Pachet 10 ședinte
Optează pentru remodelare inteligentă! Alege pachetul de ședințe și beneficiază de prețuri mai mici per ședință, în lupta ta cu celulita.

30 de minute / ședință

1997 lei

60 de minute / ședință

3297 lei

Sfaturi Pre-tratament

Sfaturi Post-tratament

Ai întrebări? Avem răspunsuri.

Radiofrecvența corporală este una dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare și tonifiere corporală, ce acționează în combaterea celulitei și a adipozităților inestetice. Datorită utilizării aparatului Venus Legacy, te bucuri de o procedură non-invazivă și nedureroasă ce va reda fermitatea pielii.

Uită de metodele chirurgicale pentru reîntinerirea pielii! Cu ajutorul radiofrecvenței corporale, se diminuează aspectul ridurilor și se îmbunătățește elasticitatea pielii. Vei avea încă de la prima ședință un corp mai tonifiat și mai sculptat. Iar efectele se vor menține pe o perioadă îndelungată datorită tehnologiei ce activează regenerarea la nivelul țesutului adipos.

Aspectul tânăr și ferm al pielii este dorința multora dintre noi. Ne dorim să avem un aspect plăcut al pielii, fără perioade lungi de recuperare și efecte vizibile cât mai repede. De la această premisă a apărut tehnologia Venus Legacy ce tratează celulita, reduce talia în circumferință și îmbunătățește fermitatea pielii. Astfel, se adresează tuturor persoanelor care au nevoie:

• Să elimine celulita și pielea cu aspect de coajă de portocală
• Să elimine zonele cu piele lăsată
• Să diminueze depunerile localizate de grăsime
• Să tonifieze zona brațelor și a abdomenului
• Să îmbunătățească aspectul fizic prin remodelare corporală.

Datorită tehnologiei non-invazive, radiofrecvența corporală este eficientă și în tonifierea pielii după procedura de liposucție și după naștere. Dacă vrei să eviți disconfortul creat de procedurile chirurgicale și să ai un corp frumos sculptat, radiofrecvența corporală are multe beneficii:

• Reduce grăsimea localizată
• Elimină și previne apariția celulitei și redă fermitatea pielii
• Reduce centimetrii din circumferință pentru o talie subțire și accentuată
• Are rezultate rapide
• Îmbunătățește structura și elasticitatea pielii
• Accelerează regenerarea țesuturilor
• Activează metabolismul celular

Numărul ședințelor necesare pentru a vedea rezultate variază în funcție de fiecare individ și de zona corpului tratată. Deși se pot observa îmbunătățiri chiar de la prima ședintă, rezultatele se consolidează cu fiecare ședință până la un tratament complet de 8-10 ședințe.

Durata unei ședințe variază în funcție de zona tratată, dar, în general, durează între 30-60 de minute.
Pentru o zonă mică 30 de minute, pentru o zonă mare 60 de minute.

Mulți pacienți observă o îmbunătățire a pielii după prima ședință, dar, în general, rezultatele devin vizibile după 6-8 ședințe de tratament.

Îți recomandăm să fii cât mai relaxat înaintea și în timpul ședinței de radiofrecvență corporală. Terapeutul este mereu atent la nevoile tale și în funcție de cerințele tale va ajusta temperatura și mișcările pentru confortul tău.

Dacă porți bijuterii metalice în zona asupra căreia se va acționa, trebuie să le îndepărtezi. În plus, asigură-te că pielea este uscată și curată pentru o ședință cât mai plăcută, fără efecte nedorite. În cazul în care au apărut simptome neplăcute sau complicații medicale, informează terapeutul înainte de a începe remodelarea corporală cu radiofrecvență. Răspuns

Pe parcursul tratamentului non-invaziv te vei putea relaxa și vei simți pe deplin beneficiile radiofrecvenței corporale. La fel de plăcut ca un masaj corporal cu pietre calde, radiofrecvența corporală Venus Legacy se realizează prin mișcări specifice asupra zonei tratate.

Primul pas este aplicarea pe piele a unui strat foarte subțire de glicerină pentru protecție împotriva căldurii. Apoi se vor face mai multe treceri peste zona tratată într-un ritm plăcut și constant. Odată ce întreaga zonă este acoperită uniform, se va crește treptat temperatura emisă, în funcție de nivelul pe care îl tolerează pielea.

Pentru tonifierea pielii lăsate, colagenul se stimulează începând de la 39 – 40°C. Dar pentru a topi grăsimea este nevoie să creștem temperatura până la 43 – 44°C, în funcție de fiecare pacient. Limita maximă de temperatură admisă în cazul procedurii de radiofrecvență corporală Venus Legacy este de 45°C. Pentru a evita orice fel de disconfort la nivelul pielii, Venus Legacy folosește tehnologia VariPulse ce asigură răcirea aerului pe piele. Astfel, în ciuda temperaturilor ridicate utilizate pe parcursul ședinței de radiofrecvență corporală, pacientul se va putea relaxa fără să resimtă arsuri sau disconfort.

Temperaturile ridicate sunt necesare pentru a elimina celulele adipoase și pentru a stimula producția de colagen. Datorită tehnologiei non-invazive Venus Legacy vei elimina grăsimea nedorită și vei avea o piele mai tonifiată și fermă. În funcție de starea ta generală, poți observa rezultate de la prima ședință. În general, efectele tratamentului de radiofrecvență corporală sunt evidente după 6 ședințe de terapie.

Pentru cele mai bune rezultate, cât și pentru menținerea efectelor radiofrecvenței corporale după încheierea ședințelor, trebuie să adopți un stil de viață sănătos și echilibrat. Sportul este recomandat pentru un metabolism alert, care arde surplusul de grăsimi, în timp ce dieta va contribui la buna funcționare a metabolismului.

Fiind o procedură non-invazivă, recuperarea este imediată, pacientul își poate relua activitățile zilnice fără niciun disconfort sau restricție medicală.

Datorită încălzirii la temperaturi ridicate a țesutului adipos, acesta va fi eliminat din corp prin toate mecanismele naturale ale corpului: sistemul limfatic, respirație, transpirație și urină. De aceea, este normal ca în urma procedurii de radiofrecvență corporală să te confrunți cu transpirație mai abundentă. Hidratează-te corespunzător pentru echilibrul organismului și mizează pe beneficiile unui stil de viață sănătos!

Ce spun clienții noștri

Nu ești sigură ce serviciu ți se potrivește?

Discută cu unul dintre experții noștri pentru a stabili ce tratament este potrivit pentru tine.
Consultație gratuită