Luni - Sâmbătă: 09:00 - 21:00

Antrenament VisionBody (EMS)

Începând cu: 57 lei

O noua inovație în materie de antrenament, remodelare si tonifiere corporala prin Stimularea Electrica Musculara (EMS).

sau

VisionBody

 

VisionBody EMS, eficiența unui antrenament alături de partener sau parteneră

Vrei să încerci o nouă experiență în materie de antrenament și tonifiere corporală? Descoperă VisionBody de la Re:Invent FIT ce utilizează Stimularea Electrică Musculară (EMS) testată și certificată în Germania. 

O nouă inovație în materie de antrenament, remodelare si tonifiere corporală prin Stimularea Electrica Musculara (EMS).

Datorită conceptului inovativ, te vei antrena de 18 ori mai eficient pentru cele mai bune rezultate. 

Alătură-te sportivilor de performanță care au încercat VisionBody! 

Tehnologia EMS permite antrenarea mai multor persoane în același timp, fiecare echipament fiind controlat de un sistem individual. Te poți antrena alături de cineva drag pentru și mai multă motivație.

Cine se poate bucura de antrenamentele VisionBody de la Re:Invent FIT?

VisionBody se adresează tuturor persoanelor, de orice vârstă. Se recomandă ca antrenamentele VisionBody să înceapă după vârsta de 16 ani pentru rezultate vizibile. 

Dacă te confrunți cu una sau mai multe dintre problemele de mai jos:

 • Vrei să scapi de kilogramele în plus
 • Vrei să ai un corp mai tonifiat
 • Vrei să elimini celulita
 • Vrei să te menții în formă, dar timpul nu îți permite să mergi la sală sau să practici sport
 • Ești sportiv de performanță
 • Te confrunți cu probleme de spate sau probleme articulare
 • Te afli în perioada de recuperare medicală

… ai nevoie de VisionBody pentru cele mai bune rezultate! Este un antrenament versatil care se adaptează ușor nevoilor fiecărei persoane. Astfel, vei face primii pași spre corpul pe care ți-l dorești!

Contraindicații pentru antrenamentul VisionBody

Deși este un tratament corporal versatil, care se adaptează la nevoile fiecărui client, există categorii de persoane care pot beneficia de antrenamentele VisionBody doar cu acordul medicului specialist. 

Având la bază tehnologia de stimulare electrică a mușchilor, trebuie să discuți cu medicul specialist înainte de a începe ședințele VisionBody dacă te confrunți cu următoarele afecțiuni medicale:

 • Epilepsie
 • Stimulator cardiac
 • Sarcină
 • Tulburări ale tensiunii arteriale
 • Hernie inghinală și ombilicală
 • Tuberculoză
 • Boli tumorale
 • Boli neurologice
 • Arteroscleroză
 • Diabet zaharat
 • Hemofilie

Cum te pregătești pentru antrenamentele VisionBody?

Vino la Re:Invent FIT însoțit de energie și motivație pentru a-ți atinge obiectivele cu ajutorul tratamentului corporal VisionBody! 

Cum te pregătești pentru o astfel de ședință?

Înaintea ședinței vei primi un costum special care permite Stimularea Electrică a Mușchilor (EMS) prin comenzi wireless, fără cabluri incomode și inestetice. Astfel, vei avea antrenamente mai eficiente în cele mai bune condiții și fără echipamente costisitoare.

 • Îți recomandăm să mănânci cu 2-3 ore înainte de antrenamentul VisionBody ca să ai suficientă energie și să respecți un repaus alimentar de minim 45 de minute înainte de antrenament. 
 • Evită zahărul și băuturile carbogazoase înainte de antrenament.
 • Hidratează-te eficient, consumând cel puțin 500 ml de apă cu o jumătate de oră înainte.

Ce se întâmplă în timpul procedurii cu VisionBody?

Ce se întâmplă pe parcursul unei ședințe și cum funcționează, mai exact, antrenamentul VisionBody? 

În primul rând, trebuie să știi că o ședință durează 20 de minute, interval în care sunt arse mii de calorii și sunt stimulați mușchii până la 90% din capacitate. Stimularea Electrică a Mușchilor (EMS) este controlată prin comenzi wireless pentru confortul tău și libertate de mișcare în timpul exercițiilor efectuate.

Alături de antrenorul tău vei stabili o serie de exerciții fizice ușoare pe care le vei efectua la fiecare antrenament VisionBody. Scopul exercițiilor este de a intensifica arderile și de a lucra toată musculatura corpului, pentru cele mai bune rezultate de tonifiere.

Odată ce antrenamentul s-a încheiat, corpul tău va continua să ardă până la un total de 4000 mii de calorii în următoarele 48 de ore. De aceea, îți recomandăm să consumi alimente sănătoase după încheierea antrenamentului, care să ajute la arderea eficientă a caloriilor. Și ține minte să te hidratezi eficient!

Recuperare după antrenamentul VisionBody

Fiind un tratament non-invaziv, recuperarea este imediată. Îți poți relua activitățile fără probleme. Tot ce ai nevoie după antrenamentul VisionBody este un duș cald, de care te poți bucura la clinicile Re:Invent FIT, în condiții optime de igienă. Astfel, îți poți relua activitățile zilnice și vei fi mai productiv întreaga zi.

Vei observa o ușoară tonifiere musculară de la prima ședință și o îmbunătățire a posturii. Acestea sunt rezultatele imediate ale tehnologiei EMS. Alături de un regim alimentar echilibrat, rezultatele vor deveni și mai vizibile.

Momentul tău de sport te așteaptă! Vino la Re:invent FIT să experimentezi cea mai inovativă tehnologie în materie de antrenament și bucură-te de un corp tonifiat cu VisionBody!

Poți începe cu o ședință de probă la un preț foarte avantajos!

Întrebări frecvente

EMS provine de la abrevierea sintagmei Electro-Muscle Stimulation, în traducere, electrostimulare musculară.

Un antrenament durează 20 de minute. Principiul EMS este de a lucra toată musculatura corpului la fiecare sesiune de antrenament, unde vom adaugă o serie de exerciții, stabilite împreună cu antrenorul, pentru a creste eficiența sesiunii respective. Practic vom avea o sesiune de EMS activă, iar antrenamentele sunt personalizate în funcție de obiectivul și nevoile individuale.

În general, se pierd intre 500 și 700 de calorii, în cele 20 de minute alocate unei ședințe. Dar se mai pierd și până la 1200 de calorii la 4/6 ore după antrenament și până la 4000 de calorii în 24/48 ore de la antrenament.

Nu există limită de vârstă și, în general, toate persoanele cu o stare de sănătate buna pot să se antreneze cu EMS. EMS este indicat pentru toate persoanele a căror vârsta minima este de 16 ani. Pentru cei care doresc sa slăbească, să-și tonifice musculatura sau să-și mărească masa musculara, să elimine celulita, să scape de durerile de spate sau de problemele legate de incontinența urinară, pentru cei care doresc să se mențină în formă, pentru cei care nu au timp liber, pentru sportivii de performanță sau pentru cei care au afecțiuni articulare și au nevoie de recuperare medicală. Acest antrenament poate fi adaptat nevoilor specifice fiecărui client.

Tehnologia EMS activează 90% din capacitatea noastră musculară, simultan. Așa cum este de așteptat, contracțiile musculare induse electric sunt mult mai puternice și mai intense decât în cazul efortului voluntar pe care îl facem În mod natural. Spre deosebire de un antrenament obișnuit de fitness, toate grupele musculare sunt activate, ceea ce determină coordonări inter și intra musculare mult mai eficiente. Cercetătorii sunt de părere că rezultatele obținute în urma antrenamentelor cu EMS sunt de 18 ori mai spectaculoase decât în cazul antrenamentului convențional de fitness.

EMS nu vizează o singură grupă de mușchi, ci întreg corpul. Asa cum spuneam, 90% din mușchi sunt antrenați într-o singură ședință. Iar faptul ca dispui de un antrenor personal care înțelege exact ce iți dorești duce la obținerea unor rezultate spectaculoase și rapide.

Garantat și acreditat în urma nenumăratelor teste clinice. Tehnologia EMS folosește impulsuri electrice cu frecvență scăzută, utilizate deja pe scară largă pentru antrenamente și terapii de reabilitare. Să nu uităm că mușchii au nevoie de impulsuri electrice pentru a se contracta. În mod normal, acestea sunt trimise de creier, iar tehnologia EMS folosește acest principiu natural pentru a intensifica contracțiile musculare.

Da. Omul ar trebui sa facă sport permanent, de asemenea, trebuie continuitate și regularitatea în activitățile sale sportive. Menținerea musculaturii activă este absolut necesară. Lipsa mișcării pe o perioada mai lunga de timp, face ca mușchiul sa fie din nou la starea inițială. EMS reușește cu o ședință de 20 de minute să vă asigure mișcarea necesară timp de o săptămână, continuitatea și regularitatea antrenamentului pe termen lung face posibila menținerea corpului dumneavoastră în cea mai buna formă!

Nu. Antrenamentul EMS se bazează pe impulsuri electrice de intensitate suficient de puternice pentru a vă antrena mușchii, dar fără a vă afecta negativ organismul în nici un fel. Corpul nostru are nevoie de impulsuri electrice transmise de către sistemul nostru nervos, ce duc la contracțiile musculare. EMS nu face altceva decât să folosească acest principiu natural într-o maniera mai intensă și mai eficientă. Nu exista efecte secundare ale antrenamentului, pentru ca nu lucram cu greutăți, ci doar cu greutatea corporală, articulațiile nu sunt deloc solicitate.

Chiar și după prima ședință vei observa o îmbunătățire a posturii, pentru că mușchii tăi au fost activați. Depinde de fiecare client în parte: vârstă, stil de viață, alimentație, obiectiv, probleme metabolice. Tonifierea musculară se observă chiar după prima sesiune. Eliminarea țesutului adipos, scăderea în circumferință după 4-6 sesiuni. Creșterea masei musculare necesită o perioadă mai lungă de timp și o alimentație mult mai bogată.

Nu doar ca vei pierde kilogramele în plus, dar vei obține și o fermitate a pielii și a țesuturilor. Stratul adipos nu are nicio șansă să scape intact, ba chiar va fi eliminat într-un timp foarte scurt.

Da, este cel mai eficient antrenament anticelulitic. Există chiar și un program special pentru tonifierea zonelor afectate de celulită.

O dată sau de două ori pe săptămână este de ajuns. Trei ședințe pe săptămână generează rezultate mult mai rapide, întrucât antrenamentul este intens și corpul are nevoie de odihnă pentru a se regenera. Bineînțeles că, în funcție de pregătirea fizică a fiecăruia și de recomandările antrenorului personal, numărul de ședințe poate creste, dar nu la mai mult de 5 pe săptămână.

Deoarece este foarte intens, mănâncă cu 2-3 ore înainte de antrenament, ca să ai destulă energie, dar să ai o perioada minim 45 de minute de repaus alimentar înainte de antrenament. Trebuie să bei cel puțin 500 de ml de apa cu jumătate de oră înainte de ședința EMS, ca să te asiguri că vei avea un nivel de hidratare optim pentru ca vei pierde prin transpirație multe lichide în timpul antrenamentului. Evită zahărul și băuturile carbogazoase înainte de a veni la sală.

Niciun fel de echipament. Acesta îl veți primi la fiecare ședință în cadrul studioului, fiind un echipament special pentru EMS. Antrenamentul EMS se desfășoară într-un costum special care este inclus în prețul abonamentului. Pentru antrenament este indicată încălțămintea specială de sport dar puteți face exercițiile foarte comod și în șosete sau în picioarele goale. De asemenea, în prețul oricărui abonament sau ședințe este inclus, prosop, lenjerie intimă de unică folosință, gel de dus, cosmetice, deodorant, feon.

Da. EMS nu poate fi practicat decât cu acordul medicului specialist în următoarele situații: epilepsie, stimulator cardiac, sarcină, tulburări puternice ale tensiunii arteriale, hernie inghinală și ombilicală, tuberculoză, boli tumorale, arteroscleroză în stadiu avansat, tulburări ale tensiunii arteriale, boli neurologice grave, diabet zaharat, stări febrile, sângerări puternice (hemofilie).

Da. Te poți antrena în timpul alăptării. Numai că în cazul tău pieptul nu va fi lucrat deloc pe perioada alăptării, dar vom lucra restul grupelor musculare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Antrenament VisionBody (EMS)”

visionbody ems antrenor personal Bucuresti
Antrenament VisionBody (EMS)
Începând cu: 57 lei

Rezervă procedura