ReInvent Fit Logo

VisionBody

20 min

Începând cu 57 lei

PROGRAMARE

La revedere

  • celulită.

  • grăsime viscerală.

  • dureri de spate.

Programare

Remodelează-ți corpul cu VisionBody: slăbește, tonifică și elimină celulita într-un mod revoluționar!

Cum funcționează

Funcționează pe baza tehnologiei Stimulării Electrice Musculare (EMS), care ne permite un antrenament foarte eficient. Practic, se îmbrăca un costum special, antibacterian, dotat cu 20 paduri speciale. Acestea transmit impulsul electric către grupele mari musculare, oferind un antrenament intensiv, dar fără a pune presiune pe articulații. Astfel, vă tonifiați și ardeți calorii rapid și eficient.

La ce să te aștepți

Alegând antrenamentele VisionBody, veți experimenta tonifiere musculară rapidă, pierdere din masa de grăsime, eliminarea celulitei. Totodată, prin întărirea musculaturii veți observa ameliorarea durerilor de spate și articulare, îmbunătățirea posturii.

Afecțiuni tratate
Celulită
Dureri spate
Tonifiere
Masă musculară
Grăsime viscerală

Prețuri și pachete

Pachete Single
Alege inteligent varianta care ți se potrivește cel mai mult.

Single x4 - 4 ședințe Antrenament VisionBody (EMS)

447 lei

Single x8 - 8 ședințe

777 lei

Single x12 - 12 ședințe

997 lei

Single X24 - 24 ședințe

1737 lei
Pachete Duo
Antrenează-te alături de cineva drag pentru și mai multă motivație.

DUO x4 - 4 ședințe

677 lei

DUO x8 - 8 ședințe

1157 lei

DUO x16 - 16 ședințe

1997 lei

DUO x36 - 36 ședințe

3647 lei

Sfaturi Pre-antrenament

Sfaturi Post-antrenament

Ai întrebări? Avem răspunsuri.

EMS provine de la abrevierea sintagmei Electro-Muscle Stimulation, în traducere, electrostimulare musculară.

Un antrenament durează 20 de minute. Principiul EMS este de a lucra toată musculatura corpului la fiecare sesiune de antrenament, unde vom adaugă o serie de exerciții, stabilite împreună cu antrenorul personal, pentru a creste eficiența sesiunii respective.
Practic vom avea o sesiune de EMS activă, iar antrenamentele sunt personalizate în funcție de obiectivul și nevoile individuale.

În general, se pierd intre 500 și 700 de calorii, în cele 20 de minute alocate unei ședințe.
Dar se mai pierd și până la 1200 de calorii la 4/6 ore după antrenament și până la 4000 de calorii în 24/48 ore de la antrenament.

Nu există limită de vârstă și, în general, toate persoanele cu o stare de sănătate buna pot să se antreneze cu EMS. EMS este indicat pentru toate persoanele a căror vârsta minima este de 16 ani.
Pentru cei care doresc sa slăbească, să-și tonifice musculatura sau să-și mărească masa musculara, să elimine celulita, să scape de durerile de spate sau de problemele legate de incontinența urinară, pentru cei care doresc să se mențină în formă, pentru cei care nu au timp liber, pentru sportivii de performanță sau pentru cei care au afecțiuni articulare și au nevoie de recuperare medicală. Acest antrenament poate fi adaptat nevoilor specifice fiecărui client.

Tehnologia EMS activează 90% din capacitatea noastră musculară, simultan. Așa cum este de așteptat, contracțiile musculare induse electric sunt mult mai puternice și mai intense decât în cazul efortului voluntar pe care îl facem În mod natural.
Spre deosebire de un antrenament obișnuit de fitness, toate grupele musculare sunt activate, ceea ce determină coordonări inter și intra musculare mult mai eficiente. Cercetătorii sunt de părere că rezultatele obținute în urma antrenamentelor cu EMS sunt de 18 ori mai spectaculoase decât în cazul antrenamentului convențional de fitness.

EMS nu vizează o singură grupă de mușchi, ci întreg corpul. Asa cum spuneam, 90% din mușchi sunt antrenați într-o singură ședință. Iar faptul ca dispui de un antrenor personal care înțelege exact ce iți dorești duce la obținerea unor rezultate spectaculoase și rapide.

Garantat și acreditat în urma nenumăratelor teste clinice. Tehnologia EMS folosește impulsuri electrice cu frecvență scăzută, utilizate deja pe scară largă pentru antrenamente și terapii de reabilitare. Să nu uităm că mușchii au nevoie de impulsuri electrice pentru a se contracta.
În mod normal, acestea sunt trimise de creier, iar tehnologia EMS folosește acest principiu natural pentru a intensifica contracțiile musculare.

Da. Omul ar trebui sa facă sport permanent, de asemenea, trebuie continuitate și regularitatea în activitățile sale sportive.
Menținerea musculaturii activă este absolut necesară.
Lipsa mișcării pe o perioada mai lunga de timp, face ca mușchiul sa fie din nou la starea inițială.
EMS reușește cu o ședință de 20 de minute să vă asigure mișcarea necesară timp de o săptămână, continuitatea și regularitatea antrenamentului pe termen lung face posibila menținerea corpului dumneavoastră în cea mai buna formă!

Nu. Antrenamentul EMS se bazează pe impulsuri electrice de intensitate suficient de puternice pentru a vă antrena mușchii, dar fără a vă afecta negativ organismul în nici un fel.
Corpul nostru are nevoie de impulsuri electrice transmise de către sistemul nostru nervos, ce duc la contracțiile musculare.
EMS nu face altceva decât să folosească acest principiu natural într-o maniera mai intensă și mai eficientă.
Nu exista efecte secundare ale antrenamentului, pentru ca nu lucram cu greutăți, ci doar cu greutatea corporală, articulațiile nu sunt deloc solicitate.

Chiar și după prima ședință vei observa o îmbunătățire a posturii, pentru că mușchii tăi au fost activați.
Depinde de fiecare client în parte: vârstă, stil de viață, alimentație, obiectiv, probleme metabolice.
Tonifierea musculară se observă chiar după prima sesiune.
Eliminarea țesutului adipos, scăderea în circumferință după 4-6 sesiuni.
Creșterea masei musculare necesită o perioadă mai lungă de timp și o alimentație mult mai bogată.

Absolut, nu doar ca vei pierde kilogramele în plus, dar vei obține și o fermitate a pielii și a țesuturilor.
Stratul adipos nu are nicio șansă să scape intact, ba chiar va fi eliminat într-un timp foarte scurt.
Da, este cel mai eficient antrenament anticelulitic.
Există chiar și un program special pentru tonifierea zonelor afectate de celulită.

O dată sau de două ori pe săptămână este de ajuns. Trei ședințe pe săptămână generează rezultate mult mai rapide, întrucât antrenamentul este intens și corpul are nevoie de odihnă pentru a se regenera.
Bineînțeles că, în funcție de pregătirea fizică a fiecăruia și de recomandările antrenorului personal, numărul de ședințe poate creste, dar nu la mai mult de 5 pe săptămână.

Deoarece este foarte intens, mănâncă cu 2-3 ore înainte de antrenament, ca să ai destulă energie, dar să ai o perioada minim 45 de minute de repaus alimentar înainte de antrenament.
Trebuie să bei cel puțin 500 de ml de apa cu jumătate de oră înainte de ședința EMS, ca să te asiguri că vei avea un nivel de hidratare optim pentru ca vei pierde prin transpirație multe lichide în timpul antrenamentului.
Evită zahărul și băuturile carbogazoase înainte de a veni la sală.

Niciun fel de echipament. Acesta îl veți primi la fiecare ședință în cadrul studioului, fiind un echipament special pentru EMS.
Antrenamentul EMS se desfășoară într-un costum special care este inclus în prețul abonamentului.
Pentru antrenament este indicată încălțămintea specială de sport dar puteți face exercițiile foarte comod și în șosete sau în picioarele goale.
De asemenea, în prețul oricărui abonament sau ședințe este inclus, prosop, lenjerie intimă de unică folosință, gel de dus, cosmetice, deodorant, feon.

Da. EMS nu poate fi practicat decât cu acordul medicului specialist în următoarele situații: epilepsie, stimulator cardiac, sarcină, tulburări puternice ale tensiunii arteriale, hernie inghinală și ombilicală, tuberculoză, boli tumorale, arteroscleroză în stadiu avansat, tulburări ale tensiunii arteriale, boli neurologice grave, diabet zaharat, stări febrile, sângerări puternice (hemofilie).

Da. Te poți antrena în timpul alăptării.
Numai că în cazul tău pieptul nu va fi lucrat deloc pe perioada alăptării, dar vom lucra restul grupelor musculare.

Nu ești sigură ce serviciu ți se potrivește?

Discută cu unul dintre experții noștri pentru a stabili ce tratament este potrivit pentru tine.
Consultație gratuită